Annonce:
Annonce:

Eggert om EM-'afbud': Rigtig bittert

Flensburg-fløjen er stadig ikke klar til at spille, men det kunne være langt værre, siger den altid optimistiske topscorer

Anders Eggert taler med pressen (Foto: Jens Dresling)
Anders Eggert taler med pressen (Foto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Håndbold

HERNING (Ekstra bladet): Det var dagens dårlige nyhed i landsholdslejren.

Anders Eggert er ikke klar til åbningskampen ved EM søndag mod Makedonien.

Slet ikke.

Og der er ingen garanti for, at han bliver klar til nogle af de tre indledende kampe. Og det er da træls, for nu at sige det på godt, gammeldags jysk.

- Det er rigtig bittert at være ude, og jeg ville rigtig gerne have spillet. Jeg havde virkelig glædet mig. For det begynder at summe nu, siger Eggert til Ekstra Bladet ved et pressemøde i Jyske Bank Boxen.

- Men det går lidt begge veje. For jeg er samtidig så glad for at være blevet scannet og fået at vide, at der ikke er noget alvorligt galt.

- Havde det været akillessenen, kunne det have taget et halvt år. Eller bare en fibersprængning, der havde holdt mig ude hele mesterskabet, siger han.

Annonce:

Han har haft problemer siden før jul med sin lægmuskel, og han troede egentlig, at det var ved at være overstået. For længe siden.

- 23. december var den (lægmusklen, red.) øm. Meget øm 25. december. Men det var bare en øm muskel efter løbetræning. Så får jeg et lille smæk 26. december. Men igen negligerede jeg selv skaden. Jeg troede ikke der var noget galt og sagde til folk, at jeg ville være klar i morgen eller dagen efter.

- Men det endte med, at jeg ikke kunne løbe, fortæller han og forklarer, at det i princippet er samme skade, som han fik før jul.

- Nu sidder skaden bare i bunden af musklen, hvor det i juledagene var i toppen af musklen. Det bider også i de øverste lægmuskler, når jeg går nu. Så skulle vi finde på at tape den op, så ryger der sikkert bare en af de andre muskler.

- Men nu er jeg med, og vi tror på, at jeg kan komme ind og være med. Så jeg er frustreret og samtidig lettet over i det mindste at være her, siger Flensburg-fløjen.

Annonce:

Eggert spillede slet ikke for Danmark under Golden League i Frankrig i weekenden.

Mens fraværet af topscoreren er irriterende, er Rasmus Lauge til gengæld meldt helt klar og træner med allerede i eftermiddag i Hammerum.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: