Lærke Møller stopper i FCM

Efter fem år i Ikast stopper playmakeren Lærke Møller til sommer i FCM - hun har ikke andet på hånden lige nu

Lærke Møller stopper i FC Midtjylland til sommer. (Foto: René Schütze)
Lærke Møller stopper i FC Midtjylland til sommer. (Foto: René Schütze)

Playmakeren Lærke Møller fra FC Midtjylland bliver ikke i sin klub i Ikast. Når hendes kontrakt udløber til sommer, rykker hun videre. Det oplyser FC Midtjylland Håndbold.

- Jeg vil skubbes ud over kanten igen, som jeg blev det, da jeg flyttede fra Aalborg til Ikast. Udfordres helt forfra både sportsligt og ikke mindst personligt, siger Lærke Møller i en pressemeddelelse.

Playmakeren kom til FCM Håndbold som 19-årig. Og hun kalder selv sin tid i klubben for "en fantastisk rejse".

- Jeg har været mega glad for alle på og omkring holdet. Både dem, der har været og dem, der er her nu. Jeg vil gerne takke trænere, spillere, ledere, sponsorer, fans - ja dem alle sammen, siger Lærke Møller.

Sportschefen hos FCM, Hans Peter Riis, ønsker Lærke Møller held og lykke med fremtiden.

- Vi har stor respekt for Lærkes beslutning og takker for en stor indsats både på og udenfor banen, siger Hans Peter Riis.

Han fremhæver Lærke Møller som en central brik i den udvikling, der er sket på holdet, siden hun kom i 2009, hvor norske verdensstjerner tegnede holdet.

Lærke Møller har spillet 99 kampe for FC Midtjylland og er i gang med et genoptræningsprogram efter endnu en langvarig skade.

- Jeg ved ikke, hvad fremtiden byder til sommer, men lige nu er der fuld fokus på at komme tilbage fra min skade, siger Lærke Møller.