Annonce:
Annonce:

Makedonsk superstjerne fanget i tågen

Kiril Lazarov og resten af Makedoniens EM-trup skulle være landet kl. 12.10 i Billund – men Danmarks modstander er endnu ikke lettet fra tåge-dækkede Skopje

Kiril Lazarov og resten af det makedonske landshold er på grund af tåge endnu ikke kommet til EM-lejren i Herning. (Foto: Lars Poulsen)
Kiril Lazarov og resten af det makedonske landshold er på grund af tåge endnu ikke kommet til EM-lejren i Herning. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

HERNING (Ekstra Bladet): I morgen aften skal René Toft Hansen og co. bremse superstjernen Kiril Lazarov og resten af det makedonske mandskab i EM-åbningskampen.

Men Makedonien blev allerede bremset alvorligt lørdag!

Tæt tåge i lufthavnen i Skopje forhindrede det chartrede Jet Time-fly i at lette fra den makedonske hovedstad, så truppen – der skulle være landet i Billund kl. 12.10 – stadig ikke er kommet på vingerne.

Smadremanden: Hjælp os til at spille hårdt

Næste melding gik fejlagtigt på, at det makedonske selskab på ca. 150 personer ville anduve den jyske lego-stad kl. 14.30 – men den melding holdt heller ikke stik.

Faktisk var det makedonske hold stadig ikke lettet tidligt lørdag aften, og maskinen var desuden fjernet fra ankomsttavlen i Billund Lufthavn.

Eggerts afløser: Det er jo så sprødt

Annonce:

Makedonien skulle have trænet i Boxen lørdag aften kl. 20.30 og stillet sig til rådighed for den internationale presse kl. 22, men de aktiviteter er selvsagt udskudt på ubestemt tid.

Velkomstgaver og alting står klar på værelserne på Hotel Scandic i Herning, hvor samtlige hold i Danmarks gruppe bor under EM.

Lauges EM-billet kommer via hård træning

Det forlyder nu, at den makedonske EM-trup har opgivet at komme ud af Skopje og nu i stedet vil forcere de 250 km over stepperne – en ca. fire timer lang bustur - til den bulgarske hovedstad Sofia, hvorfra truppen håber at komme på vingerne med ankomst til Billund først på natten.

Det kan man ikke ligefrem kalde optimale vilkår for mandskabet, der søndag kl. 20.30 skal møde Danmark – måske godt trætte i maskerne og sløve i betrækkene efter en lang nat i lufthavnen, et par klemte timer i flyet og en bustur fra Billund til Herning.

Spørgsmålet er så, om man kan udsætte en EM-kamp på grund af tåge…

Køb Ekstra Bladet søndag og få det flotte EM-magasin på 84 sider gratis med

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: