Knudsen fik gåsehud over Boxen

Der skal meget til at bevæge Michael V. Knudsen - men en rød-hvid entré i Boxen kan godt tage mælet fra ham

Boxen skabte en fantastisk kulisse for de forsvarende danske europamestre. (Foto: Lars Poulsen)
Boxen skabte en fantastisk kulisse for de forsvarende danske europamestre. (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet): Michael V. Knudsen har prøvet en del siden sin første slutrunde i Kroatien i 2000!

Men det indløb i Boxen søndag aften… Det sker altså sjældent!

- Der var mange sommerfugle i maven. Vi stod som små børn. Det var jo det, vi har ventet på. Vi varmede op ovre i den anden hal, og vi fik først kick’et, da vi kom til indløb. Det var fedt! Det var jo også lige før, vi kunne nyde det, siger Michael V. Knudsen.

Han erkender, at sejren ikke fortæller, at alt er perfekt:

- Vi kom heldigvis godt fra start, men derefter er der selvfølgelig mange fejl og meget, der kan rettes til, før det bliver helt godt. Vi leverer godt spil i perioder og viser også, vi er en klasse bedre end makedonerne, men der er meget at rette, siger stregspilleren.

- Landin står en fantastisk kamp i dag, men vi brænder lidt for meget i perioder, laver lidt for mange fejl. Sådan er det generelt, tror jeg, i en åbningskamp. Vi skal nok blive bedre og bedre i løbet af turneringen, det er jeg sikker på. Sådan plejer det jo at være med os, siger Michael V. Knudsen.

Se også: Danske EM-stjerner: Det slår OL!

Danmark ’vandt’ også kampen på udvisninger…

- Det tyske dommer-par giver generelt mange udvisninger, siger Michael V. Knudsen

- Har I noget kørende med dem specielt?

- Jeg synes ikke, vi har været for heldige med dem de sidste gange, vi har haft dem i Flensburg, men lad nu det være. Det her er EM, og det er jo også deres første kamp – de skal også lige ind og mærke stemningen og i gang.

- Et par ord om Landin…

- Det er jo fremragende. Han fortsætter den gode form, han har vist hele efteråret og fortsat i vores træningslejr og testkampe, han er pt. verdens bedste keeper. Det er meget heldigt, vi har en mand som ham – det er meget vigtigt i bestræbelserne på at nå langt i denne turnering, at vi har ikke bare én men to gode keepere. Det lover rigtig godt.

Se også: Landin: Jeg er en færdig mand i Makedonien

- Er det svinestreger, at han bliver truffet i hovedet og tæt på?

- Det er faktisk en fortsættelse af, hvordan det har været i efteråret, hvor han har fået ufatteligt mange bolde i hovedet i Bundesligaen.

Han er god med hovedet?

- Hæ, jeg håber ikke, det er med vilje, skytterne rammer ham. Det kan jeg altså næsten ikke forestille mig.

[

Fakta: EM gruppe A, mænd:

Danmark-Makedonien 29-21 (12-8)

Danmark: Casper U. Mortensen 5, Mikkel Hansen 4, Michael V. Knudsen 3, Hans Lindberg 3, Rene Toft Hansen 3, Thomas Mogensen 2, Mads Mensah Larsen 2, Bo Spellerberg 2, Lasse Svan Hansen 2, Kasper Søndergaard 2, Mads Christiansen 1.

Makedonien: Kiril Lazarov 7 (4), Nikola Stojcevski 3, Stojanche Stoilov 2, Filip Mirkulovski 2, Goce Ojleski 2, Dejan Pecakovski 2, Dejan Manaskov 1, Branislav Angelovski 1, Goce Georgievski 1.

Udvisninger: Danmark 7, Makedonien 3.

Tilskuere: 14.000

]
0 kommentarer
Vis kommentarer