Se Søndergaard jr. holde legestue med far i Boxen

- Han er nok den ny Thomas Steen, siger Kasper Søndergaard om sønnen Adam, der sparker med venstre – men bruger begge næver, når han kaster

Kasper Søndergaard tog sig en slapper med sønnes Adam. (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Søndergaard tog sig en slapper med sønnes Adam. (Foto: Lars Poulsen)

Så er der dømt legestue. Igen!

Kasper Søndergaard var med til at blæse Makedonien baglæns ud af Boxen det første kvarter i aftes – i eftermiddag var det så lille Adam på to år, der fik lov til at lege med farmand efter træningen inde i den jyske guld-arena.

Østrigsk stjerne: Jeg vil aldrig gå efter Landin

Adam afslørede, at han har studeret sin Landin og ved, at det er vigtigt, man lige med et klask til stolpen er i stand til at orientere sig om, hvor stolperne helt præcist er.

Og den unge mand nåede da også at redde et par forsøg fra farmand, inden han præsterede en dobbelt-parade – og selv løb kuglen i kassen.

EM-forsvaret sidder lige i skabet

Der er altså plads til justeringer af den unge mands egenskaber med bolden, men måske har han bare fundet kombinationen af fodbold og håndbold suppleret med et rask touch-down?

- Jeg aner det ikke. Derhjemme i haven i Lystrup spiller han mest fodbold, og jeg mener da at kunne se, at Adam i hvert fald er venstrebenet som sin far. Hænderne kan jeg sgu ikke finde ud af, siger venstrehåndede Kasper Søndergaard.

- Måske er han bare den nye Thomas Steen, siger Kasper Søndergaard grinende med reference til den tidligere århusianske landsholds-streg, der kunne kyle bolde i kassen med begge næver.