TV: Karl får sin fødselsdagsgave i Boxen i aften

Far, søn og kammerat fra Samsø tog på besværlig rejse til Herning for at se Danmark smadre Østrig

HERNING (ekstrabladet.dk): Sikken fødselsdagsgave! Da Karl Jensen 31. august fyldte 12 år, fik han samtidig sit højeste ønske opfyldt: En EM-billet til Boxen i Herning!

Og den slags er altså ikke bare sådan lige, når man bor på Samsø, og farmand derfor er nødt til at booke to færger fra Hou til fastlandet og entrere med venner i Aarhus, hvor far, søn og kammeraten kan overnatte efter kampen mod Østrig i aften.Først derefter går turen hjem til øen med de både tidlige og heldige kartofler.

I denne TV-reportage kan du høre Lars Peter Jensen, Karl Jensen og Mathias Bundgaard fortælle, hvorfor René Toft Hansen vinder trioens interne idol-konkurrence med dommerstemmerne 2-1 over Niklas Landin.

Se også: Fem grunde til at vi banker Østrig

Den store fanzone i Messecentrets Hal M var ellers totalt erobret af glade og særdeles larmende makedonske fans, der dog har indgået den gentleman-aftale med konferencier Claus Elgaard, at de ikke banker til trommerne, når der er optræden på scenen.

Se tv-indslaget, og du må gi’ os ret: Et par tonstunge makedonere er virkelig i stand til at banke til tønderne, og et halv hundrede Balkan-fans kan hurtigt sparke en håndboldfest i gang!

0 kommentarer
Vis kommentarer