TV: Dansk profil giver Østrig fingeren

Henrik Møllgaard spiller med en ualmindelig kroget venstre ringfinger, der får et hug i næsten hver eneste kamp – hør ham forklare om fingerspids-fornemmelse i tv-indslaget her

Henrik Møllgaard i aktion for Danmark under Golden League. (Foto: Lars Poulsen)
Henrik Møllgaard i aktion for Danmark under Golden League. (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet): - Sådan burde den jo nok ikke se ud, siger Henrik Møllgaard og viser ’krogen’ frem.

Venstre ringfinger kan med den rette madding bruges til at fange fisk – eller til at hejse mørtel i spande op på stilladset!

- Fingeren gik første gang af led i semifinalen mod Kroatien i Spanien for et år siden, og for nylig fik næste led et fur i turneringen i Frankrig.

- Det er jo mest, når den hænger fast i modstandernes bluser, det er et problem. Det er nok noget, jeg må leve med resten af den her karriere. Det er fint nok, det er et klart minde fra min første slutrunde, siger forsvarsklippen, der indrømmer, at det gør lidt nas hver gang

Kong Hans: Vi har alt at tabe

- Den fik også et hug mod Makedonien, det kan ikke undgås, siger den vildmanden fra det danske rigsvåben.

Men han er klar til både at give den hele armen – og østrigerne kan få fingeren, når det går løs i Boxen i aften kl. 20.30.

TV: Landin forbereder sig ikke på fløjstjerneØstrigske stjerner frygter Danmark

- Umiddelbart lignede Østrig det svageste hold i gruppen, men de spillede en rigtig fin kamp mod tjekkerne og vandt med 10. Jeg havde fornøjelsen af at stå nede i hjørnet og se 20 minutter af kampen, og jeg vil sige, de passer pænt på bolden, løber godt kontra og står fint i forsvaret.

- Det bliver bestemt ikke nogen walk-over, og selv om vi nu er kommet godt i gang og forhåbentlig lægger flere lag på spillet, så kommer vi til at arbejde hårdt, siger han.

- Men det er en kamp, vi SKAL vinde. Ingen tvivl om det!