Annonce:
Annonce:

Overtrådt: Derfor kan vi bedre lide håndboldspillerne

Overtrådt: Kampen mod Tjekkiet skal bruges til at få førstekæden spillet sammen, og så ser vi nærmere på forskellen mellem fodboldspillere og håndboldspillere

Annonce:
Følg Håndbold

Torsdag skal Tjekkiet i ilden mod Mikkel Hansen og de andre danske håndboldherrer, der foreløbigt ikke har gjort meget for at så tvivl om favoritværdigheden

Det danske hold har imponeret i sine to første kampe under EM på hjemmebane, hvor Makedonien og Østrig er blevet besejret uden alt for meget sved på de danske pander.

I dagens udgave af Ekstra Bladet TV's håndboldmagasin diskutererer vi, hvad Ulrik Wilbek kan bruge den sidste puljekamp mod Tjekkiet til.

Læs også:

Wilbek: De vil kæmpe som vanvittige

Og vores ekspertkommentator mener ikke, at det er en kamp, der giver anledning til hovedbrud for Ulrik Wilbek.

- Tjekkiet får løftet deres spil mod Makedonien (i forhold til kampen mod Østrig, red.). Men det bør ikke være en kamp, vi får problemer, siger Peter Nørklit.

Det er Ekstra Bladets sportschef enig, men han mener stadig, at Wilbek har grund til at bruge kampen til at finde sin foretrukne angrebsformation.

Annonce:

- Vi mangler stadig at løfte spillet på playmakerpladsen, hvor Thomas Mogensen ikke har vist topniveau endnu, siger Allan Olsen blandt andet.

Håndboldspillere mere tilgængelige
I Overtrådt ser vi også nærmere på forskellen mellem fodboldspillere og håndboldspillere og hvorfor, at der er en helt anden folkelighed forbundet med håndboldlandsholdet.

- Der er to grunde til det. For det første ser kvinder også håndbold. Vi kan jo se, at når vi dækker fodbold, så skærer vi næsten halvdelen af befolkningen af. Den anden ting er håndboldspillernes tilgængelighed og omgængelighed, som vi ikke ser hos fodboldspillere, siger Allan Olsen.

Læs også:

Wilbek: Nu bliver Mikkel Hansen mandsopdækket

Og så har vi været på Rådhuspladsen for at teste, hvor hårdt almindelige håndboldfans kan kaste med en håndbold. Du har også mulighed for at få målt dit kast, når vi på mandag igen stiller en hastighedsmåler og et håndboldmål op på Rådhuspladsen i København.Håndboldfans havde mulighed for at få målt deres kastestyrke på Rådhuspladsen og samtidig være med i konkurrencen om signerede håndbolde og en landsholdstrøje. (Foto: Fra 'Overtrådt')
Håndboldfans havde mulighed for at få målt deres kastestyrke på Rådhuspladsen og samtidig være med i konkurrencen om signerede håndbolde og en landsholdstrøje. (Foto: Fra 'Overtrådt')


Annonce:

Man har samtidig mulighed for at vinde en landsholdstrøje og en håndbold med landsholdets fotografer, hvis man altså har det hårdeste skud.

Se mere om det og meget andet i Overtrådt i tv-indslaget over artiklen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: