Eggert imponeret af Mikkel og Jicha

Eksperten Anders Eggert er imponeret over hvordan verdensstjernerne går ham i bedene

Anders Eggert i fredagens træning. (Foto: Ole Frederiksen)
Anders Eggert i fredagens træning. (Foto: Ole Frederiksen)

HERNING (Ekstra Bladet): Den skadesramte VM-topscorer Anders Eggert er ikke de eneste, der kan skrue bolden ind fra baglinjen.

Både Mikkel Hansen og Filip Jicha er begyndt at gå ham i bedene, så den danske venstrefløj er truet på sit ikke beskyttede varemærke.

- Det varmer dog mit håndboldhjerte, når jeg ser så flotte skruebolde sendt af sted fra næsten 90 grader, siger Anders Eggert, der i de to 'giganters' duel vil dømme uafgjort i teknisk udførelse.

Mens Anders Eggert i snart mange år har været makker med Mikkel Hansen i venstresiden på landsholdet, har han endnu længere i Flensburg haft Filip Jicha som en ’irriterende modspiller’ i Bundesligaen. Det er her, Jicha flere gange har vist det tekniske talent frem.

- Mikkel Hansen har helt klart et større skudrepertoire, siger Anders Eggert.

- Mens Mikkel Hansen er god til at skyde udenom paraderne, hopper Filip Jicha over paraderne og placerer ofte sit skud i det hjørne, som paraden skulle dække.

- Begge er stærke i kontraen. Mens Filip Jicha gerne vil helt frem og køre mand mod mand, bliver Mikkel Hansen hængende i 2. eller 3. bølgen, så han kan lægge en lang aflevering.

- Filip Jicha er i forsvaret mest en tung treer. Når han har bevæget sig frem i 5-1, har han voldt Flensburg store problemer, fordi han er svært at spille udenom.

- Det er nogle rum bag ham, når han som Mikkel Hansen dækker toer. Sidstnævnte er langt mere bevægelig på pladsen, lyder vurderingen fra Anders Eggert.

Følg kampen mellem Danmark og Tjekkiet her på sitet fra kl. 20.30 - eller på TV 2.