Eggert trodser øm læg: Jeg er klar til at spille

Anders Eggert har ondt i sin læg, men han er ikke længere bange for at forværre ugens mest omtalte skade

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Landsholdsfløjen Anders Eggert har ondt i sin læg dagen efter, at Danmark har banket de spanske verdensmestre med 31-28 ved EM på hjemmebane.

Profilen fra Flensburg-Handewitt melder sig alligevel klar til at spille mandag aften mod Ungarn.

- Jeg har samme smerte som før kampen mod Spanien, så det er ret positivt. Vi går ud fra, at den kan spille mod Ungarn, siger Eggert.

- Jeg er gået fra at have en fornemmelse af, at jeg kunne forværre det hele, til at det bare gør ondt, så det er okay, siger venstrefløjen.

Kampen mod Spanien var Eggerts første i EM-turneringen, da lægskaden betød, at han gik glip af de tre indledende gruppekampe mod Makedonien, Østrig og Tjekkiet.

Lørdag aften blev det til tre scoringer mod de spanske verdensmestre.

- Det var rigtig stort. Mange jeg kender og journalister har spurgt til skaden, men mod Spanien kunne jeg mærke, at hele håndbolddanmark har fulgt med i, hvornår jeg vil blive klar. Det var stort.

- Jeg er gået fra at bruge ordet frustreret mange gange til at sige fantastisk i stedet.

- Det var fedt at komme ind og spille en kamp, hvor vi vandt over Spanien. Det var næsten som at spille en finale. Og samtidig mærke, at læggen holdt til det mere eller mindre uden problemer, siger Anders Eggert.

Før kampen mod Spanien havde landstræner Ulrik Wilbek sagt, at Danmark skulle brede spillet ud. Men faktisk var der ikke så meget spil på fløjene.

- Nej, det var der ikke. Spanien var rigtig godt indstillet på os.

- I første halvleg havde jeg faktisk lidt plads, men det er vist først efter pausen, at jeg får afsluttet en enkelt gang derude fra.

- Vi fik i stedet mange backscoringer på ydersiden, som er det, vi gerne vil. De lukkede fløjene, og det betød så bare, at der var mere plads til vores backs, og det var fint, siger Anders Eggert.

0 kommentarer
Vis kommentarer