Annonce:
Annonce:

Mensah: Jeg er jo den eneste rigtige sorteper

Det har givet liv i lejren og humør på drengen, at Jesper Nøddesbo og Bo Spellerberg lavede sjov med, at Nøddesbo var endt som Sorteper

Jesper Nøddesbo trækker den 'rigtige' Sorteper op af bunken (Privatfoto)
Jesper Nøddesbo trækker den 'rigtige' Sorteper op af bunken (Privatfoto)
Annonce:
Følg Håndbold

HERNING (Ekstra Bladet): Han er landsholdets eneste mørke fyr. Blandt en samling af tårnhøje hvide mænd, ligner Mads Mensah nogle gange en lille knægt, der er gået forkert. Og det får han meget røg for.

Men når han får bolden i hånden, så er han i sit es. Og han tager alt drilleriet med et stort smil og laver selv jokes med, at han skiller sig ud med sin mørke kulør.

Som når han får af vide, at tæerne allerede er sorte, når han sætter sig ud med lidt ondt i foden, eller når holdkammeraterne spiller Sorteper og illustrerer det med et billede af den 22-årige Aalborg-spiller.

Annonce:

- Jeg synes jo, det er en 'svinestreg'! Ej, jeg synes, det er skide sjovt, og det er sådan nogle ting, der gør, at der ikke går lejrkuller i den og humøret bliver holdt højt, så det var rigtig sjovt fundet på, griner Mads Mensah, da Ekstra Bladet spørger ind til 'Sorteper-sagen', som Jesper Nøddesbo og Bo Spellerberg startede lørdag aften.

- Vi nåede at grine af det i går aftes, inden vi gik i seng, siger Mensah.

- Nu er det jo dit billede, der bliver trukket op af kortbunken?

- Der er jo ikke noget at sige til det. Hvis der en, der skulle være sorteper på det her hold, så må det unægtelig være mig. Det, synes jeg, er sjovt, og det eneste rigtige at gøre er, at tage det med et smil.

EM-gas: Derfor spillede vi 'Sorteper'Højt humør i EM-lejren: Her trækker 'Nødde' Sorteper

Mads Mensahs far er fra Ghana og moren fra Nordvestsjælland. Han er stolt af sine afrikanske rødder og vil derfor hellere omtales Mensah end sit danske efternavn, Larsen. Han er vokset op i Holbæk, men spiller nu i Aalborg, hvor han begyndte på en uddannelse inden for Humanistisk Informatik. Efter sommeren tager han til Tyskland og Rhein Neckar Löwen, hvor han skal være holdkammerat med Nicklas Landin og have Nikolaj Jacobsen som træner.

Annonce:

I landsholdslejren har han været nævnt som en af dem, der var i fare for at ryge ud. I stedet gik 'Sorteper' til Jesper Nøddesbo, og det har stregspilleren taget flot.

- Det er dejligt, at han får vist, at humøret stadig er højt. Hvis Nøddesbo kan holde humøret højt, og selv kan joke med det, så er der ikke nogen, der kan have noget at klage over, lyder dommen fra playmakeren.

Og humøret er virkelig højt i landsholdslejren. Ikke mindst pga den flotte sejr over Spanien (31-28), men også fordi sammenholdet notorisk har været godt, og fordi der bliver lavet en masse sjov og ballade. Bedst illustreret, da snakken med Mads Mensah bliver afbrudt af forsvarsklepperten Henrik Møllgard, der lige vil give sit besyv med.

- Bo og Nødde er fuldstændig vanvittige. Racister! Det er ikke okay. Det må du godt citere Mads Mensah for. Det er i orden med hans pressechef (Møllgaard er selvudnævnet pressemand, red.), skraldgriner Møllgaard, mens Mensah klukker med.

De har det godt i den danske lejr. Det tegner lovende!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: