Spionchef afslører: Her knækker vi Ungarn

Danmark har gjort forarbejdet for at kunne finde løsningerne til at slå aftenens modstander fra Ungarn

Ungarerne lukker af for Makedoniens Vancho Dimovski, som intet kan se. I aften skal de forsøge at stoppe Danmark (Foto: Lars Poulsen)
Ungarerne lukker af for Makedoniens Vancho Dimovski, som intet kan se. I aften skal de forsøge at stoppe Danmark (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet): De danske europamestres spionchef, ungdomslandsholdstræner Claus Hansen, har været på overarbejde op til aftenens vigtige mellemrundekamp mod Ungarn.

Det skyldes ikke, at de danske favoritter føler sig på bar bund med hensyn til kendskabet til Ungarn.

Årsagen er, at det ungarske hold langt hen ad vejen ligner Danmark..

- Det er lidt sjovt, at Ungarn også har en stor bredde og kan spille på forskellige måder. Det gør, at jeg kan nøjes med at pille 5-6 spillere ud til videoseancen, siger Claus Hansen.

- Så spillerne har fået meget mere materiale end til tidligere kampe.

- Hverken afløseren for Laszlo Nagy’s Gabor Ancsin eller Barna Putics er hurtige til at løbe retur, og det kan udnyttes, mens de to andre backer, Tamas Mocsai og Kornel Nagy er to anderledes typer.

- Omdrejningspunktet er den tidligere Viborg-spiller, Gabor Csaszar, og det er ikke til at se, at denne ikke har spillet så meget i sin nye klub, Paris Handball, siger Claus Hansen, der også har noteret sig, at den ene målmand, Roland Mikler er ved at spille sig op og pillede selvtilliden ud af f. eks. Makedoniens EM-topscorer, Kiril Lazarov, der brændte hele tre straffekast, inden han opgav at skyde nummer fire.

Kampen spilles kl. 20.30 og kan følges live på Ekstra Bladet

Nicklas Landin bliver bedømt af Ekstra Bladet og Jannick Green (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Stjerneregn: Se dommen over Nicklas Landin

1 af 2 Den danske spionchef Claus Hansen i aktion med sine U19-drenge (Foto: Polfoto)
2 af 2 Ungarerne lukker af for Makedoniens Vancho Dimovski, som intet kan se. I aften skal de forsøge at stoppe Danmark (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer