Ungarsk ros til Danmark: Håber I vinder!

Ungarerne havde kun pæne ord at sige om Danmark efter nederlaget - træner Lajos Moscai håber på dansk guld

Tamas Mocsai kan kigge på, at Thomas Mogensen jubler over endnu en scoring (Foto: Lars Poulsen)
Tamas Mocsai kan kigge på, at Thomas Mogensen jubler over endnu en scoring (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet): Den ungarske træner havde ros til danskerne efter kampen.

- De er et af de bedste hold, og har gode chancer for at komme i finalen. De har verdensklasse spillere, og de spiller meget hurtigt. Og så har de en meget god målmand. Jeg håber, at de vinder guld her på hjemmebane i denne flotte kulisse. De har alle instrumenterne til at vinde, sagde Ungarns landstræner Lajos Moscai efter kampen til Ekstra Bladet.

Også Lajos Moscais søn, den nuværende MKB Veszprém-profil og tidligere holdkammerat med en håndfuld danskere i Flensburg, Tamas Mocsai, havde overskud til at rose Danmark, efter nederlaget på 28-24 i Boxen mandag aften.

- Danmark er et af de bedste hold i verden. De spillede en rigtig god kamp. Danmark var bedst, men vi var ikke langt væk.

- Det er svært at sige, om Danmark er bedst. Men de er helt klar et af de bedste, sagde Mocsai, der også smed Kroatien og Frankrig i puljen over verdens bedste mandskaber.

Se også: Guld-lasch! Danmark klar til EM-semifinalenSe også: Mikkel Hansen afviste præmie

Ligepræcis de to hold er favoritter til at komme til semifinalen på fredag i Herning. Her er Danmark med sejren allerede sikret deltagelse, inden man onsdag spiller den 'ligegyldige' kamp mod Island.

Ungarerne fik også et rødt kort undervejs i en voldsom situation, hvor René Toft Hansen blev banket i gulvet. Det så sønnike Mocsai dog ikke.

- Jeg så ikke det røde kort, men Ferenc (Ilyes, red.) er ikke en af den type, der slår andre spillere.

Ungarn mangler en enkelt kamp, inden de kan forlade Danmark igen.

0 kommentarer
Vis kommentarer