Mensah skraldgrinede af bizart banan-interview

Det kom som en overraskelse, men det var faktisk ret sjovt, da en tv-vært pludselig under et interview gav landsholdets mørke stjerne en klase bananer

Mads Mensah fandt det yderst komisk, at han fik overrakt en klase bananer under et tv-interview (Foto: Lars Poulsen)
Mads Mensah fandt det yderst komisk, at han fik overrakt en klase bananer under et tv-interview (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet): Journalist og tv-vært Per Jensen gik lige til stregen, da han forud for EM-slutrunden i håndbold interviewede landsholdsspiller Mads Mensah og dennes træner i Aalborg, Nicolaj Jakobsen.

Som tv-klippet her viser (efter fem minutter) stikker Jensen i programmet '2. sal til venstre' ham provokerende tre bananer, hvilket leder op til en snak om dels frugt i pausen og racistiske overfald på Mensah.

I dag siger den ufrivillige hovedperson selv til Ekstra Bladet, at det har være årsag til meget sjov og ballade, at den noget upassende tv-vært smed sig selv ud på tynd is.

- Jeg synes faktisk, det var meget sjovt. For jeg tænker, at han ikke helt havde gennemtænkt situationen, for den er jo egentlig ret komisk, når man tænker over det. Vi har haft meget sjov ud af at fortælle om det, og efterfølgende tale om det, når det har været vist i tv. Det er både hjemme i Aalborg, hvor NIkolaj og jeg slet ikke kunne stoppe med grine - for han var jo også en smule upassende over for Nikolaj med nogle af sine kommentarer. Også her på holdet har det været sjovt at fortælle om, siger Mads Mensah.

Bizart: TV-vært giver Mensah bananerMensah: Jeg er jo den eneste rigtige sorteper

Det virker som om, du tager alt det her med at være holdets mørke fyr meget let?

- Der er ikke nogen grund at se det som en hæmsko, især ikke hvis man kan lave lidt sjovt med det. Alt, der bliver sagt her på holdet, er jo kærligt ment.

Det bliver aldrig for meget?

Det synes jeg bestemt ikke. Der er aldrig nogen på de hold, jeg har spillet på, som har sagt noget i ond mening. Så længe folk siger det med et glimt i øjet, så er det ligegyldigt om det handler om bananer eller noget helt fjerde.

Ellers ville du sige fra?

Ja, hvis det blev for meget, ville jeg sige fra. Men det har aldrig været et tema for mig. Jeg har ikke været i en trup, hvor der har været mobning. Det har altid været med et kærligt smil. Alle skiller sig jo ud på en eller anden måde, og så bliver man drillet med det. Men så længe alle bliver ramt, så er det jo fair og gør kun stemningen højere.

Hvad med fra publikums side?

Jeg har aldrig oplevet noget. Jeg tror ikke, at håndboldfans er så slemme på det område som fx fodbold, hvor der har været en del episoder. Men jeg har aldrig hørt om det i håndboldens verden.

Du kan se klippet, hvor Mads Mensah får overrakt en klase bananer her