Klar melding: Fornuftigt af Ulrik Wilbek

Tidligere landsholdsspiller er glad for dagens udskiftning i landsholdstruppen

Jesper Nøddesbo er tilbage i varmen i EM-truppen efter dagens udskiftning, hvor Ulrik Wilbek har siet Casper U. Mortensen fra.

Og det er slet ikke nogen dum idé.

Det mener tidligere landsholdsmålmand Peter Nørklit.

Dét til trods for, at Danmark dermed igen råder over hele tre stjernestregspillere, mens venstrefløj kun har en enkelt mand.

- Jeg kan forestille mig, at han (Ulrik Wilbek, red.) kan tænke sig en stregspiller, der scorer på chancerne og ikke bliver dømt imod for screeninger, som de andre (Rene Toft og Michael V. Knudsen, red.) har prøvet, siger Nørklit til Ekstra Bladet.

- Det er måske det, han har taget konsekvensen af.

Super god i kontraspillet
- Han mangler naturligvis lidt i forsvaret og lidt fysik. Men jeg har hele tiden syntes, han skulle være med. 'Nødde' gør det super godt i kontraspillet, hvilket han har vist i Barcelona. Og det er helt sikkert også inde i Wilbeks overvejelser, siger Nørklit.

- Og så må Anders Eggerts fod være super god. Ellers havde han vel ikke skiftet Casper U. Mortensen ud. Desuden har han jo stadig en mulighed mere, siger den tidligere målmand.

- Men hvorfor ikke gøre brug af en udskiftning i bagkæden, hvor der er forholdsvis mange at vælge imellem?

- De har vist, at de har hver deres måde at fungere på. Og jeg kan forestille mig, at Wilbek gerne vil holde alle muligheder åbne, hvis modstanderne eksempelvis stækker Mikkel i semifinalen, siger Nørklit.

- Der er mange bagspillere. Han har også Møllgaard og Thomsen, som han slet ikke bruger i angrebet. Det er luksus, siger Nørklit.

Wilbek har mulighed for yderligere en udskiftning i løbet af turneringen.