Annonce:
Annonce:

'Uforståeligt' kampprogram rammer danske EM-stjerner

Masser af kampe: Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard spiller allerede tirsdag for deres klub

Kasper Søndergaard skal spille blot to dage efter en eventuel guldgevinst (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Søndergaard skal spille blot to dage efter en eventuel guldgevinst (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

HERNING (Ekstra Bladet): Den store EM-fest slutter senest søndag ved 19-tiden, når slutsignalet lyder i finalen i Boxen i Herning. Og selv om Mikkel Hansen og co. skulle gå hen og vinde finalen, kan de godt glemme alt om fede bonus-checks og champagne-orgier.

Selv om Dansk Håndbold Forbund henter et overskud på mere end de forventede 15 mio. kroner, bliver der ikke nogen ’overskuds-deling’ med spillerne. EM-truppen får den bonus, der er aftalt for flere år siden, da der blev indgået en langtidsaftale.

Store og små tømmermænd vil der heller blive ikke mulighed for at pleje.

Modsat de fleste udlandsprofessionelle kan de hjemlige spillere ikke hvile på laurbærrene. Allerede to døgn efter EM-finalen er slut, skal Skjern-spillerne, Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard i kamp i Blue Water Arena i Esbjerg mod arvefjenden fra syd, Ribe Esbjerg.

Annonce:

Dagen efter vil resten af de hjemlige spillere vende tilbage til hverdagen. Mens Bo Spellerberg med KIF Kolding København skal spille den gamle klassiker mod GOG, skal Klaus Thomsen sammen med den vikarierende assistenttræner Klavs Bruun Jørgensen med Tvis Holstebro på besøg hos bundproppen Ringsted.

Bjerringbro Silkeborg-trioen Jannick Green, Mads Christiansen, og Casper U. Mortensen har hjemmekamp mod Mors Thy, mens Mads Mensah og Aalborg skal til Skanderborg.

Rasende Karabatic i underbukserHerlige billeder: Her giver landsholdet den gas i træningscentret

Allerede i weekenden er der en endnu en runde med topbraget Skjern-KIF Kolding København, men også Aalborg-Tvis Holstebro.

Flere af danskerne med arbejdsplads i Bundesligaen er nomineret til at spille med et All Star-mandskab, som 1. februar i Leipzig Arena møder Tysklands landshold.

Først om halvanden uge genstarter Bundesligaen med THW Kiel med Réne Toft Hansen, men formentligt uden Rasmus Lauge mod den gamle storklub Gummersbach, mens Flensburg/Handewitt med kvartetten Thomas Mogensen, Michael V. Knudsen, Lasse Svan Hansen og Anders Eggert onsdag 5. februar skal forsøge at score hos Niklas Landin og Rhein-Neckar Löwen.

Højrefløjen Hans Lindberg og Hamburg HSV kan vente til lørdag 8. februar.

Annonce:

Tre dage inden skal Mikkel Hansen og Paris Handball i lokalopgør mod Ivry, mens Jesper Nøddesbo og Barcelona skal til Cuenca sydøst for Madrid.

– Det er mig uforståeligt, at jeg kan komme i en situation, hvor jeg kan blive nødt til at vælge mellem hyldest eller klubkamp, siger Kasper Søndergaard.

– Inden vi mødtes før EM, var der også et stramt turneringsprogram. Hvis vi havde spillet lidt flere kampe i september, kunne man have taget hensyn til os, siger Kasper Søndergaard.

Morten Stig: Intet at gøre

Der er opbakning fra Spillerforeningens næstformand, Bo Spellerberg, der gerne ville have ventet til weekenden med at komme i gang igen med håndboldligaen.

Dansk Håndbold Forbunds direktør, Morten Stig Christensen, har selv undret sig, men også kigget på turneringen, som ifølge ham ikke kan se anderledes ud.

Annonce:

– Det er et problem, når klubberne også spiller europæiske kampe. Samtidigt skal vi afvikle lige så mange turneringskampe som eksempelvis Bundesligaen. Det betyder, at en masse kampe må presses sammen, siger Morten Stig Christensen.

Mikkel Hansen: Velkommen til min byDen stille verdens-stjerne

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: