Annonce:
Annonce:

Mensah: Green fortjener også et ur

Sidste år blev aftenens profil skiftet ud før kvartfinalen i Barcelona og gav plads til Jesper Nøddesbo – efter otte scoringer må Mads Mensah have sikret sig billet til de sidste to kampe

Annonce:
Følg Håndbold

HERNING (Ekstra Bladet): Skarpskytten Mads Mensah fik uret som kampens danske profil med otte scoringer på bogen.

Men han synes, at storspillende Jannick Green lige så godt kunne have fået præmien:

- Det synes jeg. Han står jo fuldstændig forrygende, og det giver jo en fantastisk sikkerhed – både for Jannick og forsvaret. Han viser nu over en hel kamp, at han er fuldstændig klar, hvis det utænkelige skulle ske, at Landin ikke har en god dag. Så er Jannick der og klar til at tage fra. Det skaber jo bare endnu mere tryghed.

Rene Toft Hansen fik fri

Men du fortjente den vel også selv?

- Haha, jamen jeg er da tilfreds med, hvordan det gik i dag. Selvfølgelig er det dejligt med anerkendelse, men det er ikke uret, der betyder noget – det er at have fået en god oplevelse, siger Mads Mensah.

Annonce:

- Jeg tror da, vi var nogle folk, der kunne bruge kampen til at forbedre nogle personlige ting. Jeg ville i hvert fald selv gerne have nogle skud – Jeg synes, jeg har haltet lidt bagefter gennem hele turneringen, så det var dejligt med en kamp, hvor man følte, der var lidt mere plads til at tage de der chancer. Til at komme i gang, siger truppens yngste mand.

- Personligt betyder det nok, at jeg har lidt mere selvtillid med og måske tør tage nogle lidt større chancer i den næste kamp. Sådan nogle man ville tage hjemme i klubben, men som jeg ikke har følt mig helt tryg ved at tage her.

- Ellers synes jeg bare, vi kan tage med, at vi har spillet endnu en god kamp. Vi fik sparet vores tre vigtigste spillere, og det er da positivt, siger Mads Mensah.

Thomsen bytter udvisninger med mål

Sidste år i Spanien blev han skiftet ud inden kvartfinalen i Barcelona og kom ikke på banen igen. Dengang måtte han give plads til Jesper Nøddesbo – i år redder han foreløbig skindet.

Annonce:

- Jeg har jo prøvet det før, så det skaber selvfølgelig lidt usikkerhed, men det er ikke noget, jeg har spekuleret så meget over. Jeg synes, jeg har fået meget tillid, selv om skuddene måske ikke helt har siddet der. Men jeg synes, jeg har spillet bedre fra kamp til kamp, så på den måde har jeg ikke gået og været bange for at blive skiftet ud.

Nu venter Kroatien:

- Kroaterne har set rigtigt skarpe ud, men jeg tror, det bliver skidesjovt og fantastisk, og jeg håber, at publikum også kan levere deres bedste indtil videre. Det er jo svært ikke at være positiv, når vi har vundet alle vores kampe, siger Mads Mensah.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: