Annonce:
Annonce:

Duvnjak: Danmark vinder guld

Kroatiske Domagoj Duvnjak var en særdeles skuffet mand efter fredagens nederlag til de danske drenge. Han ser Danmark som klar favorit til finalen

Domagoj Duvnjak kunne ikke gøre forskellen for et kroatisk mandskab der blev udmanøvreret af Danmark (Foto: Lars Poulsen)
Domagoj Duvnjak kunne ikke gøre forskellen for et kroatisk mandskab der blev udmanøvreret af Danmark (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

HERNING (Ekstra Bladet): Det var ham, det skulle komme fra i fredagens semifinale mod Danmark.

Men Domagoj Duvnjak stod ikke distancen og måtte for anden gang i denne turnering se sig besejret. Det første nederlag blev påført af den anden finalist Frankrig, men efter at være blevet besejret af Danmark i Herning, er Duvnjak ikke i tvivl om, hvem der vinder EM finalen.

Kroatisk sviner mod dommerne

- Danmark er klar favorit. Selvom de var bagud det meste af første halvleg, formår de at rejse sig. Publikum var uforglemmelige, og de hjalp dem det sidste. Sådan som de bærer dem frem under kampene, er jeg ikke i tvivl om, de sejrer mod franskmændene, lød det fra en tydeligt skuffet Domagoj Duvnjak lige efter kampen.

Han ærger sig over, at kroaterne ikke stod for presset i kampens sidste 15 minutter.

Hør Wilbeks tale til Spellerberg

Annonce:

- Vi lavede simpelthen for mange fejl. Vi fik dumme tominuttersudvisninger, og vi brændte mange oplagte chancer. Helt basale fejl, der bare ikke er plads til på dette niveau.

I slutningen af kampen fik Duvnjak selv da også en uheldig hovedrolle, da han lavede en teknisk fejl i de døende minutter i en situation, hvor kroaterne ellers var i overtal og kunne have vækket nyt håb for sejren.

Danmark sprængte Boxen

- Vi har spillet mange kampe, og var trætte til sidst. Men det har Danmark også. De havde dog publikum at læne sig op ad, og det blev forskellen i dag, siger Duvnjak til Ekstra Bladet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: