Spansk stjerne jubler over dansk oplevelse

Det kan godt være, at Kroatien brokkede sig, men fra spansk side er der intet andet end ros til de danske arrangører og tilskuerne

Spaniens Viran Morros jubler. Også over den danske oplevelse (Foto: Lars Poulsen)
Spaniens Viran Morros jubler. Også over den danske oplevelse (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet): Spanien endte med kun at spille om 3-4. pladsen, men det har alligevel været en super oplevelse at spille EM i Danmark.

Det fortæller Jesper Nøddesbos holdkammerat i FC Barcelona, Viran Morros.

- Det har været en fantastisk turnering. Organisationen har været vidunderlig. Vi havde en god oplevelse i Aalborg med publikum, og en utrolig oplevelse her i Herning. Og det er virkelig godt for håndbold. Forhåbentlig kan alle turneringer være som denne. Vi elsker at spille i denne arena, lyder de flotte ord fra den knap to meter høje spanske venstreback.

Det bedste, du har prøvet?

Se også: Karabatic har rystet matchfixing-skandale af sig

- Sammenlignet med vores eget? Ja. Jeg husker også turneringen i Sverige. Men det har været virkelig godt her, sagde han bla. med henvisning til sidste års VM i netop Spanien.

Hvad forventer du af finalen?

- Det bliver stort. Danmark og Frankrig er nok de bedste hold i verden. Det bliver et kæmpe brag.

Hvem tror du vinder?

Se også: Wilbek: Derfor ender det ikke som sidste år

- Det ved jeg virkelig ikke!

Hvem håber du vinder?

- Haha. Jeg har venner på begge hold, så jeg vil være glad på deres vegne, sagde han, inden der også var tid til at sende en stikpille kroatisk vej.

Se også: Frankrig har ikke tabt en finale i 21 år

- Vi har boet på gode hoteller. Vi har spist godt. Ingen problemer med organisationen bag. Vi har haft det virkelig godt. Jeg har ingen klager. Måske har han (den kroatiske landstræner Slavko Goluza, red.) haft en dårlig oplevelse, men jeg har ikke noget som helst dårligt at sige om vores ophold.

Sådan. Plus point til Spanien.

0 kommentarer
Vis kommentarer