DHF har fundet landstrænerassistent

Dansk Håndbold Forbund præsenterer den kommende landstræner Gudmundur Gudmundssons assistent i denne uge

DHF har fundet Gudmundur Gudmundssons assistent. (Foto: Ernst van Norde)
DHF har fundet Gudmundur Gudmundssons assistent. (Foto: Ernst van Norde)

Søndag stod Ulrik Wilbek i spidsen for det danske herrelandshold i håndbold for sidste gang. Islændingen Gudmundur Gudmundsson overtager jobbet, og nu har Dansk Håndbold Forbund (DHF) også fundet hans kommende assistent.

Se også: Landin døjer med skade inden skæbnekampe

Over for TV2 Sporten siger DHF's sportschef Ulrik Wilbek, at navnet er på plads. Han vil ikke fortælle hvem, men der er snart nyt.

- Det er der i løbet af denne her uge. Vi er stort set i mål. Vi skal bare lige have skrevet under på en kontrakt, siger Ulrik Wilbek til TV2 Sporten.

Se også: Mikkel Hansen: PSG skal løfte spillet mod Veszprém

Der vil være tale om en assistent med dansk pas. Allerede i oktober meddelte Wilbek, at den kommende assistent ville blive dansk.

- Det er fint med en udenlandsk træner, men så vil vi også gerne have en dansk assistent. Det er både på grund af det kommunikative og også på grund af kulturen på holdet. Og også fordi vi synes, vi har fundet en, der matcher Gudmundur rigtig godt, siger Wilbek.

Se også: Verdensstjerne: Vi kunne ikke give sejren til Wilbek

Gudmundur Gudmundsson, der har været med til at vælge sin kommende assistent, skal gøre sæsonen færdig som træner for Rhein-Neckar Löwen, inden han tiltræder som dansk landstræner.

0 kommentarer
Vis kommentarer