Aalborg-styrmand efter stærk sejr: Nu ser det godt ud

Aalborg Håndbold tog et vigtigt skridt mod semifinalen, da BSV blev besejret i Silkeborg.

(Arkivfoto: René Schütze)
(Arkivfoto: René Schütze)

Med en 31-27-sejr på udebane over Bjerringbro-Silkeborg har Aalborg Håndbold spillet sig i en fin position i DM-slutspillet.

Danmarksmestrene er før de sidste to kampe oppe på andenpladsen med fem point, et point efter KIF Kolding København, men et point bedre end både BSV og Sønderjyske.

Efter at have startet slutspillet med to nederlag ser det nu helt anderledes lyst ud for nordjyderne.

- Det ser væsentligt bedre ud, end det gjorde tidligere. Puljen er helt åben, efter at Kolding onsdag tabte til Sønderjyske, siger Aalborgs playmaker Morten Slundt.

Hvis alt går efter de nordjyske hoveder, kan Aalborg kvalificere sig til semifinalen allerede efter kampen mod sønderjyderne næste torsdag.

- Nu går vi efter at slå Sønderjyske, og hvis Kolding samtidig slår BSV, så er vi sikret en af de to semifinalepladser, lyder regnestykket fra Slundt.

Se også: Danmarksmestrene er tilbage på sporet efter stærk fight

Landsholdsspilleren leverede en stærk indsats i en intens kamp, hvor Aalborg i anden halvleg løb fra hjemmeholdet.

- Vores angrebsspil var rigtig godt, og vi fik løbet meget med dem. Det betød, at vi lavede flere mål, end vi plejer mod BSV, siger Morten Slundt, der selv stod for tre scoringer.

Håvard Tvedten blev Aalborgs topscorer i kampen med ni mål, mens hans norske landsmand Kristian Kjelling lavede 10 for BSV.

Nu er pejlemærkerne stillet ind på næste spillerunde i den uhyre tætte pulje. Her får Aalborg altså besøg af Sønderjyske.

- De er klart bedre på deres hjemmebane, hvor der er mange, der har haft problemer, inklusiv os selv.

- Vores sæsonmål har været at komme i semifinalen, og det er det, vi i første omgang sigter på. Så bliver det afgjort af dagsformen, når vi kommer så langt, lyder det fra Morten Slundt.

0 kommentarer
Vis kommentarer