Mikkel Hansen får skarp konkurrent

Er han på vej væk? Eller køber Qatar-sheikerne bare alt, hvad de kan skaffe til PSG Handball

Mikkel Hansen er langt fra den eneste verdensstjerne i PSG. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Mikkel Hansen er langt fra den eneste verdensstjerne i PSG. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Mikkel Hansen må hellere se at få spændt skoene! 104 kilo spændte muskler i skikkelse af EM-guldvinderen William Accambray er nemlig klar til at tørne ud for kriseramte PSG Handball fra næste sæson, og den 26-årige - og dermed jævnaldrende venstre back - er både en spændstig kollega. Og en hård konkurrent.

Det har mildt sagt ikke været nogen jubelsæson for Mikkel Hansen og Co. i den stenrige, Qatar-finansierede pariserklub. Træner Philippe Gardent har mildt sagt ikke været i stand til at få orkestret til at spille - men hvad betyder det? Så køber man sgu da bare ind fra den øverste hylde i håndboldens eksklusiv-lager.

Se også: Farvel til Paris? Mikkel rasler med sablen

Derfor kan PSG Handball i dag annoncere, at man fra næste sæson også disponerer over William Accambray plus den suverænt mest vindende håndboldmålmand gennem de seneste mange år, Thierry Omeyer. Såvel den 26-årige bagspiller som den noget mere aldrende - 37 år - målmand er hentet i resterne af Montpellier, der som bekendt blev rystet af den spilleskandale, bl.a. Karabatic-brødrene Nikola og Luka var involveret i.

Thierry Omeyer har fået kontrakt til 2016 - så er han også kun nået op på 39 år, hvilket ikke nødvendigvis er adgangsbillet til efterløn selv på elite-niveau i håndbold. William Accambray har fået kontrakt til 2017 - et år længere end danske Mikkel Hansen, der bestemt ikke har udtrykt sin store tilfredshed med tingenes tilstand i byernes by i den igangværende sæson.

I forbindelse med Golden League-turneringen i Danmark senest nøjedes den danske bomber med at konstatere og 'forholde sig til', at han har kontrakt med pariserne frem til 2016.

Se også: Mikkel Hansen: PSG skal løfte spillet mod Veszprém

Signingen af William Accambray kunne være et hint om, at Mikkel Hansen får lov til checke ud af PSG. Men formentlig handler det om, at Qatar-sheikerne bare har skrevet endnu en check i jagten på den succes, der ikke nødvendigvis kommer af 'bare' at samle en af verdens stærkeste trupper. Og træner Gardent er åbenbart urørlig.

Mikkel Hansen tjener i øvrigt en rund million euro i Paris pr. sæson, og den hyre er han med garanti ikke sikret ret mange andre steder.

1 af 2 William Accambray er en fast del af det stjernespækkede franske landshold. (Foto: AP)
2 af 2 Mikkel Hansen er langt fra den eneste verdensstjerne i PSG. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer