Landsholdskeeper til norsk håndbold

Sandra Toft skal tage over efter legenden Lene Rantala i storklubben Larvik

Foto: René Schütze
Foto: René Schütze

Landsholdsmålmand Sandra Toft er efter otte år i Tvis Holstebro klar til et norsk eventyr.

Rygterne vil sende hende til den norske topklub Larvik som afløser for en anden dansker, målmandslegenden Lene Rantala, som i en alder af 46 år er tæt på et karrierestop.

Her vil hun komme til at dele målmandstjansen med en god bekendt af dansk håndbold, Cecilie Leganger.

Tvis Holstebro, som udover Sandra Toft også siger farvel til Marianne Lundsby, har været i Norge for at finde en afløserne i form af den norske landsholdsmålmand Silje Solberg, Stabæk.

Se også: Viborg henter landsholdsstreg i Tvis

Denne blev Skærtorsdag præsenteret sammen med topscoreren i Sverige, venstrehåndsskytten Nathalie Hagman, Lugi, som i den forløbne sæson har scoret 167 mål for Lund-klubben.

- Ud over at lave mange mål spiller hun med en meget lav fejlmargen. Hun er desuden en klog og både i fødder og hoved hurtig spiller, der passer perfekt til den måde, vi gerne vil spille på i næste sæson, nemlig med masser af tempo, siger Tvis-træner Niels Agesen i en pressemeddelelse, hvor Silje Solberg får disse ord med på vejen:

- Der er tale om en ung, men allerede erfaren målvogter med et kæmpe potentiale. Under VM i Serbien var hun den af de målvogtere, der fik meget spilletid, der havde den næsthøjeste redningsprocent, og så er der endda ingen tvivl om, at der er meget mere i hende. Der er virkelig tale om en spændende spiller, siger Niels Agesen.

0 kommentarer
Vis kommentarer