Landin sendt til tælling i CL-triumf

Rhein Neckar Löwen vandt alligevel sensationelt stort over Barcelona

Niklas Landin blev skudt i masken mod Barcelona. (Foto: Lars Poulsen)
Niklas Landin blev skudt i masken mod Barcelona. (Foto: Lars Poulsen)

Barcelonas hviderusser Siarhei Rutenka fik ramt på landsholdsmålmand Niklas Landin, så denne måtte tage stående tælling.

Det ufine pletskud gav nogle rystelser , men ikke nok til at slå Rhein Neckar Löwen ud af kurs, så Niklas Landin og Co. fik en ny stor skalp indenfor få dage ved at vinde aftenens kvartfinale i Champions League mod favoritterne fra Barcelona med 38-31

Forleden var det THW Kiel, som måske tabte det tyske mesterskab i SAP Arena i Mannheim, og som mod Kiel stod Niklas Landin igen en pragtkamp med 14 redninger heraf et straffekast.

Den danske landsholdsmålmand pillede ikke kun glansen af alle Barcelonas mange navne minus sin onde ånd, makedoneren , Kiril Lazarov samt landsmanden Jesper Nøddesbo.

En redning af Niklas Landin afkastede igen og igen et mål i den anden ende takket været et perfekt udkast især til kampens store målhelt, Uwe Gensheimer. der med 15 mål blev den helt oplevelse i en medrivende kamp.

Resultatet var en ny understregning af, at Barcelona har et kompleks i det tyske , og sjældent har vundet i Bundesrepublikken, når det gælder.

Med sejren er Rhein Neckar Löwen godt i gang med at gentage hedengangne AG Københavns præstation og sende verdens mest vindende håndboldhold ud inden Final 4 i Köln.

Se også: Landin og co. slår Kiel i tysk topbrag

Den kommende danske landstræner Gudmundur Gudmundsson piskede sit mandskab frem til en velfortjent syv måls sejr, som kan sende tyskerne til Final 4 sammen med bl. a. Thw Kiel, som efter en 10 måls sejr i Makedonien over KIF Kolding Københavns overmænd, Metalurg, har mere end det ene ben i Final 4 i Köln.

Selv om Barcelona halede lidt ind og et to cifret nederlag blev til et 7 måls nederlag så er det mange mål at skulle indhente hjemme i Barcelona selv om spillerne hedder Nikla Karabatic, Siarhei Rutenka, Kiril Lazarov, Jesper Nøddesbo osv...

0 kommentarer
Vis kommentarer