Rødt kort til Hvidt i semifinale-drama

KIF-keeperen smidt ud for en hændelse midt på banen, hvor dommerne vurderede, at der var kontakt med en modspiller

Arkivfoto: Rasmus Flindt Pedersen
Arkivfoto: Rasmus Flindt Pedersen

Der er dramatik for alle pengene i DM-semifinalen i Holstebro, hvor hjemmeholdet Tvis Holstebro møder KIF Kolding København.

Gæsternes supermålmand Kasper Hvidt fik rødt kort nogle få minutter inden pausefløjtet.

Han var oppe på banens midte for at erobre en bold, men ramte - måske - hjemmeholdets Patrick Wiesmach, og kampens to dommere, Per Olesen og Claus Gramm, valgte at give rødt kort for forseelsen.

Se også: Skød Lemvig nærmere ligaen med 13 mål

- Jeg har fokus på bolden og ser ham først til sidst, hvor jeg forsøger at undgå ham, forklarede Patrick Wiesmach i pausen til TV 2 og forklarede, hvad han efterfølgende sagde til kasper Hvidt, da målmanden spurgte, om han havde ramt ham.

- Jeg sagde 'helt ærligt, du kanter mig'.

- Dommerne må vurdere, om det er til rødt, men reglerne er, at målmanden ikke må røre en spilelr, når han er ude af feltet, mente Wiesmach.

Se også: KIF-træner før semifinale: Her er Tvis farlige

Og så hjalp det ikke meget, at Kasper Hvidts gode ven, Tvis Holstebro-træner Klavs Bruun Jørgensen, prøvede at trøste den engagerede målmand, som forinden havde gjort sit til at holde KIF Kolding København inde i kampen.

Hjemmeholdet har i øvrigt 'mistet' sit største navn, landsholdsspilleren Klaus Thomsen, som har fået et problem med knæet.

Søren Westphal har overtaget jobbet mellem stængerne i en kamp, hvor Tvis Holstebro er gået til pausen med en føring på 13-12 takket været et mål i sidste sekund af Lasse Andersson

0 kommentarer
Vis kommentarer