Historisk triumf for Flensburg

Flensburg-Handewitt videre til Final 4 for første gang i klubbens historie efter gyser i Makedonien

Anders Eggert i en afslutning. (Foto: AP/Boris Grdanoski)
Anders Eggert i en afslutning. (Foto: AP/Boris Grdanoski)

Flensburg-Handewitt er klar til Final 4 for første gang i klubbens historie.

Det kneb dog gevaldigt, da den tyske storklub med Anders Eggert, Lasse Svan Hansen, Michael V. Knudsen, Søren Rasmussen og Thomas Mogensen var ved at solde det hele væk i 2. halvleg af udekampen mod makedonske Vardar Skopje i Champions League-kvartfinalerne.

Se også: Søren Rasmussen sikrer Flensburg-sejr

Flensburg-Handewitt, der hjemme kun havde vundet 24-22, førte 15-10 ved pausen, men Vardar Skopje kom stærkt igen og vandt 27-25, så Flensburg-Handewitt kom kun videre til Final 4 i Köln 31. maj og 1. juni på reglen om udebanemål.

Før kampen i Skopje havde danskerholdet afslået fra at protestere over udfaldet i hjemmekampen, hvor tv-billederne ellers afslørede, at Flensburg-Handewitt scorede til 25-22, men de rumænske dommere påstod sammen med EHF-observatøren, at tiden var udløbet.

Se også: Mikkel sendt ud af Champions League

Det samme skete i øvrigt også for Barcelona i opgøret mod Rhein-Neckar Löwen, hvor EHF-observatøren heller ikke var opgaven voksen.

Så det kunne være blevet katastrofalt, at Flensburg-Handewitt ikke havde forfulgt sagen om det manglende mål.

Anders Eggert blev topscorer i returmødet i Skopje med syv mål, mens Michael V. Knudsen viste sig fra sin stærke side med fire fuldtræffere.

0 kommentarer
Vis kommentarer