I kø for at hylde Landin: Verdens bedste!

Alle stod i kø for at hylde Danmarks klart bedste spiller i sejren over Makedonien søndag

HERNING (Ekstra Bladet): Da de danske landsholdsspillere efter premieresejren over Makedonien søndag aften forlod banen i Jyske Bank Boxen, trissede de stille og roligt forbi et samlet dansk pressekorps – ind i omklædningsrummet, inden de vendte retur for at tale om oplevelsen.

På vej ud i omklædningsrummet var det en gruppe smilende og tilfredse gutter, der gik forbi. En af dem, der ikke smilede, var Niklas Landin.

Den lange målmand lignede ikke en verdensstjerne, der lige havde pillet pyntet af et helt landshold – nærmest ene mand.

Nærmere tværtimod.

Selvudslettende, tilbageholdende. Måske lidt genert?

Anderledes fremme i skoene var kollegaerne i deres lovprisning af Rhein-Neckar-Löwen-målvogteren, der lå på 46 i redningsprocent.

- Han er i top tre i verden lige nu med den præstation. Vi forsøger naturligvis at hjælpe ham undervejs. Vi må håbe, han kan holde niveauet, så har vi en god chance for at nå langt, var Bo Spellerbergs umiddelbare vurdering.

René Toft gik lidt længere i sin analyse.

- Defensiven fungerede godt i store dele. Vi har heldigvis verdens bedste i målet. Han stod jo helt fantastisk i dag. Det tegner virkelig godt for slutrunden, sagde Kiel-stjernen til Ekstra Bladet og gav sit forsigtige bud på hvorfor, Landin kan levere på så højt niveau.

- Vi er meget aggressive i forsvaret, og så kommer skuddene længere ud fra. Der er Niklas rigtig god. Hans redninger giver os noget selvtillid. Laver vi fejl, så ved vi, at han står derinde og tager fra, sagde René Toft.

Næste opgave for Landin og co. bliver Østrig tirsdag aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer