Målkongens TV2-kæreste om tavshed: - Intet problem

Stine Bjerre Jørgensen og Casper U. Mortensen arbejder fuldstændig professionelt under EM og taler næsten ikke sammen i forvejen. – Han er moden, og jeg er nok lidt en barnerøv, siger den syv år ældre reporter

Stine Bjerre Jørgensen må ikke interviewe Casper U. Mortensen under EM. (Foto: Lars Poulsen)
Stine Bjerre Jørgensen må ikke interviewe Casper U. Mortensen under EM. (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (ekstrabladet.dk): Hun må ikke interviewe ham før, under og efter kampe. Men for TV2-reporteren og studieværten Stine Bjerre Jørgensen og kant-raketten Casper U. Mortensen er forskellen såmænd ikke så stor:

De taler nemlig i det hele taget ikke ret meget sammen, mens slutrunden er i gang.

- Det kan da lige blive til et ’hej’, hvis jeg er på job på hotellet, men ellers passer vi hver vores, siger den 31-årige studievært, der kan interviewe samtlige håndboldstjerner i verden – bare ikke sin 24-årige kæreste på venstre fløj.

- Jeg er stolt af, at han er her – og stolt af, at jeg selv er her! Det er jo en kæmpe drøm for os begge to at være med til et EM på hjemmebane, og selvfølgelig håber jeg, det går ham godt. Men jeg vil nu mere sige, at jeg holder med Danmark. Jeg holder ikke med Casper på den måde, siger Stine Bjerre Jørgensen.

Se også: EM-dommerne har ikke hørt efter

- Jeg ved godt, at nogle så fisker: Hvad med Anders Eggert? Men jeg har fulgt det her landshold i mange år, og Anders er en sindssygt sympatisk person og en fantastisk håndboldspiller, og det er selvfølgelig også en stor drøm for HAM at være her. Så jeg håber da inderligt, at han bliver klar. Det ved jeg også, at Casper håber, så på den måde er der ikke nogen konflikt at jagte, siger reporteren, der selv var aktiv for Fredericia indtil en skulderskade før sommeren.

- Jeg synes bare, det er fedt at være her, og jeg synes, det er fedt, at Casper også er her, siger hun.

Hvad tænker du mest på, når du er på job: At Casper skal lykkes – eller at du skal lykkes?

Se også: Svensk superstjerne frygter Landin

- Jeg tænker mest på, at JEG skal lykkes. Det er sjovt, for sådan har det været i fire år for os – jeg har jo også dækket BSV og er vant til, at når jeg går ind i den hal, så er jeg på arbejde. Vi taler slet ikke sammen, og vi taler knap nok sammen, når vi er på hotellet.

- Jeg er her for at lave mit arbejde, og det er han også. Det gør vi bedst ved at fokusere på det, vi er her for, siger hun.

- Jeg håber, at seerne udelukkende lytter til de spørgsmål, jeg stiller og fokuserer på det arbejde, jeg laver. At de selv vurderer Casper og ikke fokuserer så meget på os som kærestepar.

Du kom ikke til VM i fjor – BARE fordi din kæreste var med på holdet. Irriterende ikke?

Se også: Mogensen advarer: Han er fantastisk

- Ja, jeg ærgrede mig selvfølgelig på mine egne vegne og var glad på hans, så man kan roligt tale om blandede følelser. Det accepterede jeg, det var jeg jo nødt til, og så er jeg bare tilsvarende glad for, at mine chefer har ombestemt sig i år.

Der er syv års aldersforskel! Er du en barnerøv – eller er han bare en meget moden 24-årig?

- Det er nok lidt midt imellem, tror jeg. Det kom også bag på mig, da jeg mødte ham, og det tog lige lidt tid, inden vi begge fandt ud af, hvad det var. Men siden da har det jo bare været fantastisk at være sammen med ham.

Se også: Hovsa! Nordmand er bedre end Landin

Mange læsere har ment, Stine Bjerre Jørgensen burde kigge forbi side 9, men den slags spørgsmål stiller vi altså ikke kolleger imellem.

Der må trods alt være en blonde!

0 kommentarer
Vis kommentarer