Skråsikker kroatisk keeper: Vi er farlige

I EM turneringens første to kampe har det været det kroatiske angreb, der har grundlagt holdet sejre. Men nu har kroaterne også fået gang i forsvaret

Mirko Alilovic er nu endnu mere sikker på kroatisk EM-succes, efter at holdets forsvar også er stemplet ind. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Mirko Alilovic er nu endnu mere sikker på kroatisk EM-succes, efter at holdets forsvar også er stemplet ind. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Den kroatiske målmand Mirko Alilovic har tidligere været ude med den bombastiske udmelding, at kroaterne er mesterskabsfavoritter, og efter fredagens sejr mod Sverige er forventningerne ikke just blevet mindre.

- Vi spillede en god kamp mod Sverige, der dog blev lidt for spændende til sidst. Vi har for alvor fået gang i forsvarsspillet, og sammen med vores sublime angrebsspil er vi farlige, konstaterer Alilovic over for Ekstra Bladet.

Se også: Drama i Brøndby: Kroatien basker Sverige

Med sejren over Sverige er Kroatien videre til mellemrunden med maksimumpoint, og vejen er derfor ikke lang mod semifinalerne, hvor holdet kan løbe ind i de danske værter.

En modstander, kroaten ikke virker til at frygte synderligt med Kroatiens nuværende form in mente.

- Vi bliver stærkere fra kamp til kamp, og hvis vi fortsætter vores udvikling, bliver vi uhyggelige, siger Alilovic

Se også: NU kommer Anders Eggert!

Han peger på, at første kamp i mellemrunden mod vinderen af gruppe C bliver afgørende for Kroatiens videre færd.

- Vinder vi mod Frankrig eller Serbien, går vi i semifinalen som etter. Det er en skræmmende modstander, vi skal op i mod, men vi har niveauet til at slå dem, siger målmanden.

0 kommentarer
Vis kommentarer