TV: Derfor tæsker vi Kroatien

Både Ekstra Bladets håndboldkommentator og sportschef tror på dansk sejr i semifinalen mod Kroatien. Følg deres begrundelse i tv-klippet nedenfor

Fredag aften går det endelig løs i semifinalen ved EM i håndbold: Danmark tørner sammen med Kroatien. En kamp, der har været talt om, nærmest inden slutrunden gik i gang.

Det er da naturligvis også denne kamp tidligere landsholdsmålmand Peter Nørklit og sportschef Allan Olsen først og fremmest taler om i Ekstra Bladets EM-studie i tv-klippet øverst i artiklen.

Mikkel Hansen og Klaus Thomsen. Holdkammerater på landsholdet, men i hver sin lønkategori til hverdag. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil EM-heltenes lønhierarki: Mangemillionæren og fattigrøven

Danmark og Kroatiens veje til finalen har været meget forskellige. Danmark kvalificerede sig reelt allerede efter sejren mod Spanien i lørdags, mens Kroatien har haft kniven for struben i holdets seneste to kampe.

Det danske landshold har derfor kunne spare mange af de normalt startere, mens Kroatien har brugt de bedste hele vejen igennem.

- Vores akse med Landin, Toft og Hansen har fået hvile. Det er alt andet lige godt for kroppen, siger Peter Nørklit i tv-programmet.

Ekstra Bladets sportschef nævner dog et lille minus ved Danmarks nemme vej til semifinalerne.

- Kroaterne har været nødt til at sætte sig op til det allerhøjeste niveau. Det skal Danmark til at finde helt forfra, siger Allan Olsen.

Se også: Fredags-fred i flimmeren: Du kan både nå Blachman og bold

Hør alle argumenterne for, at Peter Nørklit og Allan Olsen mener, Danmark har de bedste chancer i tv-klippet øverst i artiklen. Har kan du også se, hvordan du kan vinde en signeret landsholdstrøje.

0 kommentarer
Vis kommentarer