DHF-boss ryster på hovedet over kroatisk brok

- Jeg kan ikke tage det alvorligt, siger DHF-formand Per Bertelsen om kroatiske anklager

Per Bertelsen undrer sig over den kroatiske kritik. (Foto: Ole Frederiksen)
Per Bertelsen undrer sig over den kroatiske kritik. (Foto: Ole Frederiksen)

Det kroatiske håndboldlandshold har haft sine vanskeligheder med at håndtere fredagens semifinale-nederlag til Danmark i Boxen i Herning.

Efter kampen måtte både det tyske dommerpar og de danske værter lægge ryg til knubbede ord om henholdsvis dommerpræstationen og indkvarteringen.

Håndbold Nørklit: Goluza gav modstanderne knytnæver

Landstræner Slavko Goluza hævdede, at hans mandskab havde 'boet som dyr' i Brøndby og Aarhus, men den kritik giver DHF-formandn Per Bertelsen ikke meget for.

Kroatiens Domagoj Duvnjak be`r til dommeren. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold DHF-boss lukker ned i skandale-sag

- Hvis det er at bo som dyr, så bor dyrene i Kroatien temmelig fint, siger han til tv2.dk, og fortæller videre, at han vil tage en snak med sin kroatiske kollega.

Slavko Goluza (Foto: Claus Bonnerup) Håndbold Levede som dyr: Derfor gik kroatisk landstræner amok

- Vi har fået mange positive henvendelser fra andre, inklusiv Kroatiens egen præsident, så jeg ikke kan tage det alvorligt. Nu vil jeg naturligvis snakke med Sandi (Sandi Sola, præsident i det kroatiske håndboldforbund, red.). Det her er ikke en fair måde at angribe hinanden på. Vi skal jo måske til Kroatien med damerne i december, så er det ikke frugtbart med sådan nogle angreb, siger Bertelsen.

Kroaterne får afløb for frustrationerne på Facebook. (Foto: Screendump fra Facebook) Håndbold Kroater tuder videre: Hetzer dommere på Facebook

Udover Kroatien har også serberne kritiseret forholdene i Danmark, hvor indkvarteringen på Scandic-hotellerne i Sydhavnen i København og Rytoften i Aarhus ikke faldt i gæsternes smag.

- Vi har benyttet det hotel siden 1998 til alle vores store turneringer. Maden har været i orden, og der har været rigeligt af den. Vi har boet derude selv, og det er fine værelser, siger Per Bertelsen til TV2.

0 kommentarer
Vis kommentarer