Levede som dyr: Derfor gik kroatisk landstræner amok

Den kroatiske landstræner rasede som en dårlig taber efter kampen. Og det var især forholdene på Scandic, han var vred over

Slavko Goluza (Foto: Claus Bonnerup)
Slavko Goluza (Foto: Claus Bonnerup)

HERNING (Ekstra Bladet):

- Vi har boet som dyr i København og Aarhus.

Nogenlunde sådan sagde den kroatiske landstræner efter kampen til flere kroatiske journalister.

Slavko Goluza var mildest talt rødglødende på det obligatoriske pressemøde, hvor han smed om sig med beskyldninger om korrupte dommere, og at det først var i Herning, at man havde fået en ordentlig nats søvn. At man hidtil havde boet som dyr.

Kroatisk træner: 'Vi levede som dyr'Rasende kroater spurtede i omklædningsrummet

Nu kan Ekstra Bladet afsløre, hvorfor Goluza mente, at man havde boet som dyr.

Ifølge kroatiske kilder, der talte med træneren fredag aften, så var problemet, at man havde boet på for små værelser, sovet i alt for små senge og fået elendig mad.

- For spillere som Vori og Musa har det været umuligt at sove ordentligt, lyder kritikken ifølge en kroatisk journalist.

De små senge passer ikke til de lange og brede håndboldspillere. Men det var ikke kun sengene, der var et problem. Også den mad, der blev serveret havde været horibel, skulle den kroatiske landstræner have fortalt journalisterne i går.

Det kroatiske landshold har boet på Scandic Hotel i Sydhavn under den indledende pulje, ligesom det også var Scandic i Aarhus, der lagde for små senge til de kroatiske spillere og ledere.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Scandic, der ikke ønsker at kommentere sagen.

Kroatisk sviner mod dommerneKroater tuder videre: Hetzer dommere på Facebook

Er Kroaterne dårlige tabere?