Grædende danske profiler foran landsholdsstop?

Michael V. Knudsen havde ikke overskud til at tale - han overvejer landsholdsfremtiden ligesom Thomas Mogensen og Kasper Søndergaard

Michael V. Knudsen var i tårer ovenpå finalekollapset (Foto: Lars Poulsen)
Michael V. Knudsen var i tårer ovenpå finalekollapset (Foto: Lars Poulsen)

Michael V. Knudsen sendte en tåre ned ad kinden, og den store, stærke stregspiller havde slet, slet ikke lyst til at tale med nogen som helst, da han hastigt defilerede gennem mixedzone. Med en sølvmedalje om halsen..

Skuffelsen var monumental for den hærdede kriger, der med 34 omgange på dåbsattesten ikke har afgjort, om det er nat med hr. Knudsen på landsholdet.

Han sagde undervejs i slutrunden:

- Det er et godt spørgsmål. Jeg vil spille så længe, det er sjovt, og så længe lysten, energien og ikke mindst overskuddet er der. Jeg har altid nydt at spille på landsholdet, det er noget helt specielt. Nu får jeg selvfølgelig et andet liv i og med, jeg flytter tilbage til Danmark - og så må vi se, hvordan og hvorledes det hele hænger sammen.

Se også: Undrer sig over Danmark: Troede I, det ville blive nemt?

Michael V. Knudsen fik kun tre-et-halvt minut på banen i EM-finalen!

Flere overvejer
Thomas Mogensen og Kasper Søndergaard er også blandt de profiler, der tæller på knapper.

- Nu er det endnu en turnering, der er overstået. Jeg skal hjem og evaluere og gøre op med mig selv hvordan og hvorledes. Det må være der, den ligger lige i første omgang. Jeg har ikke truffet nogen beslutning, siger Thomas Mogensen.

Thomas Mogensen og Michael V. Knudsen var ikke med til katastrofen sidste år i Palau Sant Jordi i Barcelona. Begge havde meldt fra inden slutrunden.

Men Kasper Søndergaard var med til minus 16 mod Spanien..

Se også: Dansk skrækfinale: Dumpet, dumpet, dumpet

- Det ved jeg sgu ikke. Jeg tror ikke, jeg stopper - jeg tror, jeg kører videre. Men jeg skal tænke over det. Jeg har jo en lille dreng nu (Adam på to år, red.), og en kæreste og sådan nogle ting, og det er klart, at man altid skal gøre sig sine overvejelser. Men jeg tror da, jeg fortsætter, siger højrebacken, der kun ramte plet en gang på fire forsøg i finalen.

Han tøver ikke med at kalde nederlaget pinligt!

- Jeg synes, det er pinligt, at vi ikke er i nærheden i dag. Det er store ord, det ved jeg godt, men det er min fornemmelse, at det er en anelse pinligt at være bagud med 17-7 efter 20 minutter. Den gør ondt. Den gør meget ondt!.

0 kommentarer
Vis kommentarer