EM-reserve på uventet klubjagt

Stefan Hundstrup og KIF Kolding København på vej mod skilsmisse – islandsk superstjerne er dog næppe på vej som afløser

Hvor skal vi hen du? (Foto: Lars Poulsen)
Hvor skal vi hen du? (Foto: Lars Poulsen)

EM-reserven Stefan Hundstrup knokler konstant og lystigt videre på at overhale Casper U. Mortensen som andetvalg på sølvvindernes venstrefløj – men måtte under EM i Herning nøjes med at være reserve og indlemmet i den 28 mand store bruttotrup.

Godt det samme – 27-årige Hundstrup var på det tidspunkt fortsat ikke helt i omdrejninger efter en ankelskade kort før jul.

Ulrik Wilbeks fløj-bobler kæmper dog også en anden kamp. Fynboen med GOG-rødderne er nemlig ikke nået til enighed med KIF Kolding København om en forlængelse af den kontrakt, der udløber til sommer.

Se også: To nye er faldet fra i Kolding

- Det er korrekt, at jeg ikke har fremtiden på plads, siger Stefan Hundstrup, der ikke vil afvise, at der stadig er mulighed for at genoptage drøftelserne med de koldingensiske københavnere.

Men som det ser ud lige nu og her, er forhandlingerne brudt sammen.

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger Stefan Hundstrup, der heller ikke vil afsløre, hvad uenigheden drejer sig om.

Men rå økonomi er jo altid et godt bud i enhver kontrakt-poker!

De danske håndboldherrer måtte tage til takke med sølv ved EM på hjemmebane. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Her er EM-sølvvindernes fremtid

Stefan Hundstrup kom billigt til KIF Kolding København, da Kaos-Jespers AG København-projekt eksploderede. Fynboen med kone og datter måtte i huj og hast rømme lejligheden i Sydhavnen, rykke hjem til det fynske og fik så en aftale med KIF.

- Jeg er glad for at være i KIF Kolding København, men jeg er naturligvis begyndt at orientere mig i andre retninger. Udlandet er jo også en mulighed, siger Stefan Hundstrup.

Det kunne så ligne en tanke, at KIF på rygtebørsen har været meldt interesseret i den islandske stjerne og tidligere AGK-spiller Gudjon Valur Sigurdsson. Denne har meldt ud, at han stopper i THW Kiel til sommer.

Men ifølge Ekstra Bladets oplysninger er islændingen uden for økonomisk rækkevidde i Kolding, og manden, der kom på EM’s All Star Team, fortsætter sandsynligvis i enten pengestærke polske Kielce eller som klubkammerat med Jesper Nøddesbo i Barcelona, hvor den 34-årige ind imellem vil kunne hvile stængerne i den efterhånden blodfattige spanske liga.

0 kommentarer
Vis kommentarer