Pytlicks piger slutter med maner

De danske håndboldkvinder vandt den sidste kamp med 31-30 over Rusland ved træningsturneringen Golden League

Kristina Kristiansen udnytter en af mange danske kontramuligheder i kampen mod Rusland. (Foto: AP)
Kristina Kristiansen udnytter en af mange danske kontramuligheder i kampen mod Rusland. (Foto: AP)

Det danske kvindelandshold i håndbold fik en smule oprejsning ved træningsturneringen Golden League, da holdet lørdag vandt 31-30 over Rusland.

Danmark havde tabt de første to kampe i turneringen mod Norge og værtsnationen Frankrig, og det danske spil har generelt ikke været prangende.

Lørdag eftermiddag var der dog anderledes tempo over det danske angrebsspil, og det gav udbytte mod de noget tungere russiske spillere.

Danmark kom godt nok bagud 1-3, men fik efterfølgende bragt sig hurtigt tilbage i kampen og foran med 6-3, og den føring blev udbygget før pausen, hvor stillingen var 19-15 til danskerne.

Læs også:

Se også: Pytlicks piger ryster lussing af sig - men taber

Den danske landsholdsanfører Line Jørgensen og playmaker Lotte Grigel sad over i kampen mod russerne, og det gav plads til Trine Troelsen og Camilla Dalby, som i perioder viste deres klasse.

Trine Troelsen og Camilla Dalby har haft en periode, hvor de har været ude af landsholdet, men begge viste, at de måske har en plads på holdet i fremtiden.

Det trækker dog ned, at begge de rutinerede spillere brændte flere store chancer i kampens slutfase, hvor Rusland kom helt op på siden af Danmark.

Læs også:

Se også: København Håndbold opruster med landsholdsspiller

I anden halvleg kom russerne faktisk så stærkt tilbage i kampen, at de fik udlignet til 26-26 fem minutter før tid.

Louise Burgaard fik bragt Danmark foran igen, men russerne udlignede endnu en gang til 27-27.

Trine Østergaard og Ann Grete Nørgaard sørgede dog for to hurtige scoringer, så Danmark igen fik oparbejdet en føring på to mål.

Og den føring blev næsten også smidt væk, inden Trine Troelsen og Ann Grete Nørgaard fik afgjort kampen til Danmarks fordel.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere