Randers mangler rig onkel for at nå Europas top

Randers-truppen har været for smal til at følge med de bedste i Champions League, mener træner Jan Leslie.

Med et nederlag på 24-32 til det stjernebesatte, ungarske hold Györ sluttede håndboldkvinderne fra Randers HK's Champions League-eventyr i denne omgang.

Efter at kronjyderne i efteråret på et hængende hår kvalificerede sig til mellemrunden, må træner Jan Leslie konstatere, at hans mandskab har et stykke vej til at nå op til kontinentets allerbedste.

Kun ét point blev det til i de seks mellemrundekampe.

- Vi mangler at spille godt over 60 minutter, og vi mangler flere spillere. Vi har haft to-tre spillere ude hele tiden, og dem skal vi have med for at slå de bedste hold. Hver eneste fejl, man begår på dette niveau, bliver straffet, siger Jan Leslie.

- Hvis Randers skal spille med i den europæiske top, skal vi have fundet en rig onkel, der kan hjælpe, siger Randers-træneren.

Hans spillere fulgte fint med ungarerne i kampens første fjerdedel og førte undervejs med 9-7.

Ved pausen var billedet dog vendt til ungarsk føring 15-12, og mod slutningen rykkede hjemmeholdet fra.

- Langt hen ad vejen har vi kæmpet godt og været godt med i alle kampene, og vi har spillet noget håndbold, vi kan være bekendt.

- Men jeg synes også, at vi hver gang har haft nogle udfald og har brændt for mange chancer, fordi vi har manglet nogle spillere, der kunne have gjort en forskel, lyder konklusionen fra Jan Leslie.

Camilla Dalby og Sabina Jacobsen delte Randers' topscorerværdighed med fem træffere hver i klubbens sidste Champions League-optræden i denne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere