Skjern sikrer sig fjerdepladsen i vestjysk lokalbrag

Skjern er sikker på at få mindst ét point med over i slutspillet i Herre Håndbold Ligaen

Der var ikke kun prestige på spil, da Skjern og Team Tvis Holstebro tørnede sammen i Gråkjær Arena i Holstebro.

De to tophold i Herre Håndbold Ligaen har også slutspillet i sigte, og her har placeringen i grundspillet betydning for, hvor mange point man får med over.

Netop derfor var Skjern-spillerne ekstra glade over 22-18-sejren, for den sikrer dem nemlig mindst en fjerdeplads i grundspillet og dermed også et enkelt point i det videre forløb.

Som cifrene antyder blev der ikke lavet mange mål, og det var specielt i første halvleg, at det kneb med angrebsspillet.

Sølle seks mål blev det til for hjemmeholdet i de første 30 minutter, mens Skjern lavede 12 mål i samme periode.

Team Tvis kæmpede sig dog en smule tilbage i kampen i anden halvleg og var på et tidspunkt kun bagud med 14-17 efter en stribe Skjern-udvisninger - uden dog at komme tættere på uafgjort.

I toppen af ligaen vandt KIF Kolding København uden problemer med 32-19 over Skive og er dermed tæt på at sikre sig sejren i grundspillet.

KIF Kolding København har to kampe tilbage og er fire point foran Bjerringbro-Silkeborg, som dog har spillet en kamp færre.

Meget kan derfor blive sat på plads, når Bjerringbro-Silkeborg og Skjern mødes næste tirsdag.

Ellers er der i hvert fald lagt op til en forrygende afslutning i form af braget mellem KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg i sidste spillerunde.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere