Krogshede tror på landsholdet igen

To-årig kontrakt med København Håndbold skal hjælpe playmakeren tilbage i rødt og hvidt

Christina Krogshede i aktion for Danmark mod Frankrig i OL-opvarmningen sidste sommer. (Foto: AP)
Christina Krogshede i aktion for Danmark mod Frankrig i OL-opvarmningen sidste sommer. (Foto: AP)

Fuldtidsjob som fysioterapeut – og fuldtidsjob som håndboldspiller. Ikke nogen optimal blanding, erkender Christina Krogshede, der blev siet fra af Jan Pytlick til EM i Serbien i december.

Men den 31-årige playmaker har langt fra opgivet at spille sig tilbage i landsholdsvarmen. Det skal hendes nye, to-årige kontrakt med København Håndbold hjælpe hende med.

- Jeg synes jo ikke rigtig, jeg har været ude af landsholdet – jeg var bare ikke med til den sidste slutrunde, fordi der blev prioriteret nogle yngre folk. Men hvis du præsterer på klubholdet, er det jo ikke et spørgsmål om alder – men om niveau, pointerer Christina Krogshede.

- Jeg har talt med Jan et par gange siden Serbien. Han siger, posen er rystet, alle er i spil. Men jeg når desværre ikke at komme med til Golden League i marts – jeg har en skulder, der ikke rigtig tåler at blive revet i lige nu, siger strategen.

Hun erkender, at det har været halvanden hård sæson hidtil som amatør og kontingentbetaler i FIF.

- Det har kostet mig penge, men det har kostet mere end det, for du bruger rigtig meget energi, når du først er på arbejde fra otte til fire – og så møder til træning halv-fem og skal være knivskarp og koncentreret. Oveni skal du så til Jylland, spille kampe, hjem igen – og så op på job igen klokken otte.

- Det har ikke været optimale vilkår, vi har haft. Derfor er det her en kæmpe mulighed for at optimere vores præstationer. Jeg er superglad over, vi nu kan skrue op for niveauet, siger Christina Krogshede.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere