Tvis-træner: En stor sejr

- Spillerne kan være stolte af denne sejr i resten af karrieren, siger Klavs Bruun Jørgensen om aftenens udebanetriumf i Polen

Klavs Bruun Jørgensen og hans Tvis-spillere jagter førstepladsen i den ene af de fire EHF Cup-grupper. (Arkivfoto: René Schütze)
Klavs Bruun Jørgensen og hans Tvis-spillere jagter førstepladsen i den ene af de fire EHF Cup-grupper. (Arkivfoto: René Schütze)

Tvis Holstebros håndboldherrer er godt på vej mod et stort resultat i Europa efter lørdagens 29-28-sejr på udebane i EHF Cup’ens nye gruppespil mod det polske storhold Wisla Plock med danske Lars Walther som træner.

- Det er en af de store, siger Klavs Bruun Jørgensen med stolthed i stemmen til ekstrabladet.dk over mobiltelefonen fra Polen.

- Spillerne kan være stolte af denne sejr i resten af karrieren. De var oppe mod et fantastisk publikum på en svær udebane mod et stærkt hold. Dommerne var gode, men de havde et par enkelte fejlkendelser i slutfasen, men dem modstod de også, siger Tvis-træneren.

Tvis deler nu førstepladsen i gruppen med slovenske Maribor, som jyderne spillede uafgjort med i den første gruppekamp.

Læs også:

Se også: Stor dansk triumf i Europa Cup

- Nu er det næsten bare endnu mere ærgerligt, at vi smed det point mod Maribor, for ellers havde vi nærmest følt, at vi allerede var videre. Men nu er puljen åben, og vi kan spille med om førstepladsen, og det er meget tilfredsstillende, siger Klavs Bruun Jørgensen og forklarer sejren således:

- Vi vandt på sindssygt hårdt arbejde og flot forsvarsspil. Jeg var meget imponeret over forsvaret i dag. Så tog Anders Petersen rigtig godt fra i målet, og i angrebet spillede vi effektivt og tålmodigt, selvom det måske ikke altid var lige prangende, siger Tvis-træneren inden den fortjente sejrsøl og aftensmad på hotellet, før det søndag går hjem til Danmark.

Tvis næste kamp i gruppen er på udebane mod pointløse Elverum fra Norge på søndag i næste uge.

En video med Wisla Plock-tilskuerne kan ses her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere