Stor dansk triumf i Europa Cup

Tvis Holstebros herrer vandt nærmest sensationelt på udebane over det polske hold Wisla Plock

Allan Damgaard blev delt Tvis-topscorer med seks scoringer. (Arkivfoto: René Schütze)
Allan Damgaard blev delt Tvis-topscorer med seks scoringer. (Arkivfoto: René Schütze)

Tvis Holstebro leverede lørdag en mindre sensation, da Klavs Bruun Jørgensens mandskab på udebane besejrede de polske favoritter fra Wisla Plock med 29-28 i det nye gruppespil i EHF Cup'en efter en tæt og jævnbyrdig kamp.

Allan Damgaard og Patrick Wiesmach blev delte Tvis-topscorere med seks mål mod det stærke mandskab, der fører den polske liga og tæller flere danske kendinge.

Holdet trænes således af den tidligere landsholdsspiller Lars Walther, og blandt spillerne finder man den serbiske bagskytte Petar Nenadic, der tidligere har spillet i netop Tvis.

Også den tidligere Kolding-stregspiller Muhamed Toromanovic er at finde på Wisla-mandskabet, der dog overraskende måtte se sig slået af det danske hold.

Læs også:

Se også: KIF om skæv turnering: En lille parentes

I samme gruppe sluttede den anden kamp mellem slovenske Maribor Branik og norske Elverum med sejr på 34-29 til Maribor.

Dermed fører Maribor Branik med tre point, men TVis har samme pointtal på andenpladsen, mens Wisla Plock er på tredjepladsen med to point.

I KIF Kolding Københavns gruppe vandt Niklas Landins Rhein-Neckar Löwen en storsejr på 35-22 over Motor Zaporozhye, som KIF besejrede i sidste uge. KIF spiller søndag på hjemmebane mod slovakiske Tatran Presov.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere