Jensen utilfreds med pointdeling

Skjern og Aalborg Håndbold spillede uafgjort 28-28 i en målrig og spændende kamp i Herre Håndbold Ligaen.

Jesper Jensen var ikke tilfreds med at måtte nøjes med det ene point mod Aalborg. (Foto: Anders Brohus)
Jesper Jensen var ikke tilfreds med at måtte nøjes med det ene point mod Aalborg. (Foto: Anders Brohus)

Da Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold mødtes for to uger siden i pokalsemifinalen, måtte der omkamp til for at vinde en vinder.

Lørdagens opgør i Herre Håndbold Ligaen var lige så tæt, og endnu engang endte de to hold helt lige efter 60 minutter. Kampen endte 28-28 - et resultat, som Skjerns Jesper Jensen ikke er helt tilfreds med.

- Det er skuffende lige nu, men jeg mener, at der var et par fejlkendelser til sidst, hvor vi blev frarøvet et mål og et straffekast.

- Men vi havde selv chancen for at lukke kampen, og det skulle vi selvfølgelig have gjort, siger Jesper Jensen.

Læs også:

Se også: Jesper Jensen vil være landstræner

De mange mål i kampen skyldtes to venligt indstillede forsvar, der ikke virkede helt skarpe og ikke hjalp deres respektive målmænd særligt godt.

- Det så ud som om, at begge hold angrebsmæssigt havde lært en hel masse af vores seneste opgør, siger Aalborg-træner Nicolaj Jacobsen, der havde en taktisk finger med i den afgørende fase af kampen.

- Vi gik op i et 4-2-forsvar, som stressede Skjern, og det var med til at få lukket hullet, tror jeg, siger han og erklærer sig tilfreds med det ene point, som kampen forløb.

Skjern havde igen Kristian Gjessing til rådighed efter den karantæne, han pådrog sig i netop pokalkampen mod Aalborg efter at have tacklet Johan Jakobsson i ansigtet.

Læs også:

Se også: TV-kamp gik i sort

Jakobsson var dog svækket af sygdom denne gang og kunne kun være med i de første fem minutter. Til gengæld måtte hjemmeholdet undvære en skadet Claus Møller Jakobsen.

Det var tredje gang, at de to hold mødtes i denne sæson, og de to af opgørene er altså endt uafgjort. Skjern vandt det første opgør mellem de to hold i ligaen i Aalborg med 27-24.

- Vi ligger enormt lige, hvad fysik angår, og spillerne kender hinanden rigtigt godt og har mødtes mange gange før. Det giver masser af intensitet, og så gælder det bare om at holde skruen i vandet helt til sidst, siger Jesper Jensen.

Resultatet betyder, at Skjern bliver på tredjepladsen med 31 point, mens Aalborg kiler sig ind forbi Team Tvis Holstebro på fjerdepladsen på en bedre målscore.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere