TV-kamp gik i sort

Skjern og Aalborg delte point i dagens topkamp, der endte med sort skærm til tv-seerne

Henrik Møllgaard bidrog med en håndfuld scoringer til det ene point for Skjern i topkampen mod Aalborg. (Foto: Claus Bonnerup)
Henrik Møllgaard bidrog med en håndfuld scoringer til det ene point for Skjern i topkampen mod Aalborg. (Foto: Claus Bonnerup)

Lørdagens såkaldte supermatch fra den runde hal i Herning gik i sort.

Topkampen mellem Skjern og Aalborg, som TV 2-seerne ikke fik lov at se til ende, sluttede uafgjort 28-28 (16-14) efter, at Skjern længe havde været på vinderkurs.

Efter flere afbrydelser vendte kampen aldrig tilbage midt i 2. halvleg, så seerne blev snydt for alle licenspengene, fordi tv-stationen på Kvægtorvet i Odense besluttede at lade som om, intet var hændt og sætte et nyt program på skærmen.

Læs også:

Se også: Jesper Jensen vil være landstræner

Inden kampen gik i sort, havde Skjerns lille vævre højrefløj René Rasmussen opført et one man show i de første 30 minutter med otte mål på ni forsøg.

Efter pausen fik Aalborg lukket ned for ham, men det var ikke nok, da VM-spilleren Kasper Søndergaard fortsatte ufortrødent med at score.

Samtidig kom en anden af Skjerns VM-spillere, Henrik Møllgaard, i gang, så den kommende THW Kiel-målmand, svenskeren Johan Sjöstrand, blev midt i 2. halvleg blev afløst i Aalborg-målet af nordmanden Ole Erevik.

Denne havde bl.a. held med at snuppe et straffe, så nordjyderne kom tilbage i kampen og erobrede et vigtigt point.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere