BSV bruger Århus-sejr til CL-genrejsning

BSV genfandt spillet og hentede den første sejr i 2013 mod Århus Håndbold. Søndag gælder det Champions League

Rasmus Lauge og co. er i en opadgående formkurve forud for Champions League-kampen mod slovenske Gorenje, mener træner Carsten Albrektsen. (Foto: Anders Brohus)
Rasmus Lauge og co. er i en opadgående formkurve forud for Champions League-kampen mod slovenske Gorenje, mener træner Carsten Albrektsen. (Foto: Anders Brohus)

Det er et forhåbentlig forvandlet Bjerringbro-Silkeborgs-mandskab, der søndag tager imod slovenske Gorenje i håndboldens Champions League, efter at holdet fik tanket op på selvtillidskontoen med en sejr i den hjemlige liga over pokalvinderne fra Århus Håndbold.

- Det er i hvert fald den bedst mulige indgang, man kan få til weekendens kamp. Vi kom fra to nederlag, og det er altid hårdt at få vendt det rundt igen. Så det har helt naturligt givet ekstra mod i forhold til den opgave, vi skal ind til, siger BSV-træner Carsten Albrektsen.

Læs også:

Se også: BSV tankede selvtillid før CL-svendeprøve

I kampen, der sikrede BSV sin første sejr i 2013, genfandt holdet noget af det spil, der sikrede en sølvmedalje i den hjemlige liga i den seneste sæson.

- Jeg har haft svært ved at genkende holdet i de to første kampe i forhold til den energi, engagement og initiativ, vi spillede med op gennem efteråret. Det synes jeg i overvejende grad, vi genfandt mod Århus, og det er et godt fundament at bygge videre på, siger han.

- Når man har energien og viljen, siger min erfaring mig også, at det gode spil ligger lige i slipstrømmen, siger Carsten Albrektsen.

I den seneste spillerunde missede BSV chancen for at sikre videre deltagelse i Champions League med et nederlag på tre mål til franske Chambéry.

Et nederlag på to mål ville have været nok for danskerne, der ved stillingen 26-29 fik tilkæmpet sig et straffekast i sidste sekund, som dog ikke blev vekslet til en scoring.

- Det var hård kost. Sport er jo også følelser, så det drejer sig om at få sat ord på frustrationerne og på tankerne, få det lukket i, og se at komme videre, siger Carsten Albrektsen.

Læs også:

Se også: BSV er i fare for at snuble

BSV ligger lige nu nummer fire i sin pulje - en placering der lige akkurat er nok til at gå videre til 1/8-finalerne.

Med to kampe tilbage og fire point ned til Chambery på femtepladsen, kan holdet selv sikre sig videre deltagelse ved at spille uafgjort mod Gorenje på søndag eller ude mod Skopje 24. februar.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere