Jesper Jensen vil være landstræner

Den tidligere håndboldlandsholdsspiller Jesper Jensen stopper karrieren med udgangen af denne sæson

Efter 13 år i Skjern Håndbold er det slut for Jesper Jensen. Den tidligere landsholdsspiller, der er blevet 35 år, stopper karrieren til sommer. Playmakeren vil i stedet ernære sig som træner.

- Det har været en af de sværeste beslutninger i mit liv, men jeg er overbevist om, at det er det rigtige tidspunkt i forhold til at påbegynde en ny karriere som træner, siger Jensen til klubbens hjemmeside.

I fremtiden er drømmen at blive dansk landstræner, hvis alt flasker sig for ham.

- Det er ingen hemmelighed, at som træner og dansker er drømmejobbet over dem alle at være landstræner, så det vil jeg gå med vold og magt efter.

- Der er mange hurdler, inden jeg kommer så langt, og mange der gerne vil det, og det er at sætte barren lidt højt, men jeg vil arbejde hårdt, siger Skjern-spilleren i radioprogrammet Liga på P3.

Læs også:

Se også: Jesper Jensen stopper til sommer

Jesper Jensen var med til at vinde EM-guld med landsholdet i 2008, ligesom han også var med på de hold, der snuppede EM-bronze i 2004 og 2006 samt VM-bronze i 2007.

Han meldte endegyldigt fra til landsholdet for to år siden efter at have opnået 120 landskampe og lavet 238 mål.

Jesper Jensen vil blive savnet i Skjern Håndbold, hvor han er en klublegende.

- Han er en yderst respekteret og fantastisk sportspersonlighed både på og uden for banen, og han er indiskutabelt en af klubbens største spillere gennem tiderne, siger klubbens formand, Carsten Thygesen.

Playmakeren er to gange blevet kåret som årets spiller i klubben og var med, da klubben i 2003 spillede DM-finaler mod Kolding IF.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere