Superscoring af storspillende Mikkel Hansen

Danskeren brillerede i aftenens ligakamp, hvor PSG snuppede ligasejr nummer 15 i træk

Mikkel Hansen er stille og roligt ved at nærme sig topformen efter at have døjet med knæproblemer i det meste af sæsonen. (Foto: AP/Thibault Camus)
Mikkel Hansen er stille og roligt ved at nærme sig topformen efter at have døjet med knæproblemer i det meste af sæsonen. (Foto: AP/Thibault Camus)

Det var en uhyre veloplagt Mikkel Hansen, der torsdag aften brillerede med en superscoring i Paris Saint-Germains hjemmesejr på 33-28 over Saint Raphael i den franske liga.

Danskeren spillede generelt en glimrende kamp med flotte scoringer og stribevis af lækre frispilninger af medspillerne, og i første halvlegs sidste sekund toppede han indsatsen med en fremragende scoring.

Direkte på tremeterkast sendte den danske superstjerne med et imponerende topspind, som meget få spillere er i stand til at udføre, bolden hen over muren af seks modstandere og ind i krogen bag en overrasket keeper til 17-13.

Læs også:

Se også: Mikkel bænkevarmer i kæmpesejr

Danskeren scorede syv gange, hvilket kun blev overgået af højrefløjen Luc Abalo med otte mål. Danskeren fik masser af spilletid, virkede ikke længere voldsomt hæmmet af sine knæproblemer og blev også brugt i forsvaret.

I angrebet blev han i sidste del af kampen mandsopdækket af Saint Raphael. Men det hjalp ikke gæsterne, selvom de flere gange kom op på blot to måls afstand. PSG kørte dog forholdsvis sikkert sejren hjem.

Det var PSG's 15. sejr ud af 15 mulige i denne sæson, og pariserne fører nu med syv point til forfølgerne Montpellier, der bortset fra i 2001 og 2007 har vundet det franske mesterskab hvert år siden 1998.

Læs også:

Se også: Karabatic smidt ud efter skandalesagen

Montpellier måtte torsdag nøjes med 27-27 på udebane mod Aix-en Provence i en kamp med en meget interessant spiller i hovedrollen.

Skandaleombruste Nikola Karabatic blev nemlig topscorer for bundholdet Aix mod sin tidligere klub, der for nylig smed ham ud på grund af hans involvering i en matchfixing-sag om spil på egne kampe.

Karabatic scorede otte gange mod Montpellier, for hvem den tidlgiere AGK-spiller Cristian Malmagro blev topscorer med seks mål.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere