BSV tankede selvtillid før CL-svendeprøve

Sejr over Århus sender BSV til europæiske svendeprøve med selvtillid i bagagen

Rasmus Lauge og holdkammeraterne tager til Slovnien med en frisk sejr i bagagen. (Arkivfoto: Anders Brohus)
Rasmus Lauge og holdkammeraterne tager til Slovnien med en frisk sejr i bagagen. (Arkivfoto: Anders Brohus)

DM-sølvvinderne Bjerringbro Silkeborg fik onsdag aften tanket selvtillid inden søndagens europæiske svendeprøve mod Gorenje Velenje, Slovenien.

Her er kravet i skrivende stund, at midtjyderne tilkæmper sig mindst det ene point for at være sikker på at komme videre til 1/8 finalerne i Champions League.

Det kan dog ændre sig lørdag aften, når polske Vive Kielce skal møde Chambery, som på papiret fortsat kan snyde den danske CL-deltager.

Ved en polsk sejr eller uafgjort vil BSV’s svendeprøve blive aflyst, og midtjyderne vil ’uden kamp’ være videre til en kamp mod f. eks. mægtige Barcelona.

På grund af snekaos i Frankrig kom Bjerringbro Silkeborg først hjem fra søndagens CL-kamp 1 1/2 døgn før kampstart mod pokalvinderne Århus, men det var ikke til at se.

Efter en lige 1. halvleg, hvor holdene skiftedes til at score i stimer, trak hjemmeholdet straks efter pausen afgørende fra og resten af 2. halvleg var kun et spørgsmål om størrelsen på hjemmesejren.

VM-målmand Jannick Green leverede en ny kamp, og det samme gjorde gæsternes Jan Tromle Nielsen, men det var for dennes vedkommende skønne spildte kræfter..

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere