Wilbek: Derfor gik jeg amok

Ulrik Wilbek ærgrede sig over, at fokus endte med at være på ham efter finalenederlaget til Spanien

Nu står håndboldlandstræner Ulrik Wilbek frem for første gang, siden han kom i ekstra fokus ovenpå de danske håndboldherrers gigantiske finalenederlag til Spanien. Det gør han i et interview med BT i dag.

Efter kampen udeblev en syg Ulrik Wilbek væk fra det internationale pressemøde, og ved ankomsten hjemme i Danmark hidsede han sig op overfor Ekstra Bladets journalist i lufthavnen.

Se også:

Håndbold - 28. jan. 2013 - kl. 14:53 Rasende Wilbek: Kæft, hvor er I afskyelige

Meget af snakken om Wilbeks person kunne være undgået, hvis det var blevet fortalt, at han havde det skidt. Landstræneren fortryder da også, at der ikke blev meldt noget ud om hans sygdom.

Derfor kom snakken om Wilbeks udeblivelse til det efterfølgende pressemøde til at fylde meget i billedet, ikke mindst efter den spanske landstræner Valero Rivera kritiserede Wilbek for det.

- Det havde jeg det sgu dårligt med. Også fordi folk ikke kendte baggrunden. Jeg har været landstræner i 20 år, og jeg er den eneste, der altid er mødt op til samtlige pressemøder til tiden og ikke har svinet dommerne til bagefter. Vi sendte en anden (end Wilbek, red.), og det blev noget rod, siger landstræneren i interviewet med BT.

Se også:

Wilbek var ikke tilfreds med spørgsmål til sin sygdom (Foto: EB.tv) Håndbold - 29. jan. 2013 - kl. 11:59 'Wilbek må ærgre sig'

Ved ankomsten til Danmark reagerede landstræneren særdeles kraftigt på et spørgsmål fra Ekstra Bladets journalist, gik nærmest amok på hende, og skældte hende ud for at være flabet. Den reaktion fortryder landstræneren ikke i dag.

- Da jeg siger, at jeg er syg, mere end antyder hun, at jeg lyver. Jeg synes, det er langt over grænsen for, hvad man kan tillade sig. Hun var en journalist, som tydeligvis ikke kendte noget til sporten, og jeg havde overhovedet ikke noget problem med at sige, at hun var flabet, lyder det fra Wilbek til avisen.

Se også:

Se også: Ulrik Wilbek har fået konstateret mavesår

Efterfølgende blev det konstateret, at Wilbek havde fået mavesår, og landstræneren valgte derfor efterfølgende at holde lav profil. Han fortæller dog nu, at han er ved at være ovenpå igen, og at han forsøger at lytte til sin krop.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere