Randers bøjer sig for ungarsk overmagt

Györ blev for stor en mundfuld for Randers i Champions League. Ungarerne vandt sikkert med 25-18

Med en kraftanstrengelse lykkedes det i november lige akkurat Randers HK at klemme sig videre til mellemrunden i Champions League, men her ser det til gengæld også ud til, at træner Jan Leslies tropper støder mod loftet for deres ydeevne.

Mandag aften blev det til det andet klare nederlag i to kampe til det danske mesterhold, der på hjemmebane tabte med 18-25 til Györ fra Ungarn efter 9-14 ved pausen.

I den første kamp blev det til et tab på seks mål til norske Larvik, og dermed er Randers endnu uden point i den svære pulje, der også tæller Buducnost med en række nykårede montenegrinske europamestre i rækkerne.

Randers-spillerne kunne øjne en smule håb, da holdet fik en god start på anden halvleg og med to hurtige scoringer reducerede den ungarske føring til tre mål.

Se også: Flot skalp til Tvis: Sendte mestrene ud

Men en efterfølgende scoringspause på næsten 11 minutter dræbte næsten enhver tro på en dansk overraskelse.

Randers-spillerne viste dog fin moral og ydede fin modstand til det sidste. En stærk periode fik bragt holdet op på 15-18, men det var det tætteste, Randers kom på en aften, hvor holdet var oppe mod en overmagt.

Gitte Andersen blev dansk topscorer med fire mål.

Næste gang Randers skal i aktion i Champions League, er på søndag, hvor holdet skal en tur til Podgorica i Montenegro for at møde Buducnost.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere