Team Tvis' herrer smed sejren væk

Team Tvis Holstebros håndboldherrer spillede 26-26 hjemme mod de slovenske gæster fra RK Maribor Branik

Cheftræner Klavs Bruun Jørgensen var næppe tilfreds efter kampen (Foto: René Schütze)
Cheftræner Klavs Bruun Jørgensen var næppe tilfreds efter kampen (Foto: René Schütze)

Tvis Holstebro-Maribor Branik 26-26 (15-12) Det lignede længe en Tvis Holstebro sejr, men i de sidste fem minutter formåede hjemmeholdet med dårligt og uheldigt angrebsspil at smide det ene point væk.

Vestjyderne havde chancen i de sidste 10 sekunder, da Michael Damgaard skød på overliggeren, hvorefter Magnus Bramming sendte riposten på stolpen, så i stedet for at juble listede Tvis Holstebro slukøret fra banen.

Hjemmeholdet førte med fem minutter tilbage med tre mål, og da veteranen Søren Hansen scorede til 26-23 lignede det en flot start af vestjyderne på EHF Cup’ens nye gruppespil.

Et tabte point kan blive dyrt, fordi det på forhånd ligner, at Tvis Holstebro skal kæmpe med Maribor Branik om 2. pladsen efter stærke Wisla Plock fra Polen.

Der var i 1. halvleg et kort come back til den tidligere AG København-spiller Jakob Green efter næsten et års pause efter en hofteoperation og denne markerede sin genkomst på håndboldbanen med tre mål.

Den hurtige fløj, Patrick Wiesmach scorede otte gange for hjemmeholdet, mens den anden fløj, Magnus Bramming scorede fem gange.

Bedst hos Maribor Branik blev Nikola Spelic med syv mål.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere