Flot skalp til Tvis: Sendte mestrene ud

Håndboldkvinderne fra Team Tvis Holstebro sendte søndag de forsvarende EHF Cup-mestre ud af turneringen

Ann Grete Nørgaard var skarp i Rusland (Arkivfoto: René Schütze)
Ann Grete Nørgaard var skarp i Rusland (Arkivfoto: René Schütze)

Lada Togliatti-Tvis Holstebro 30-30 (15-16)

Når der tirsdag i Wien trækkes lod til kvartfinalerne i EHF Cup’en er Tvis Holstebros damer med i bowlen sammen med allerede kvalificerede FC Midtjylland.

Vestjyderne, som havde efterladt cheftræner Niels Agesen hjemme i Holstebro med ’panikangst’ overfor ’specielt udvalgte lande’, sendte overraskende de forsvarende EHF Cup-mestre Lada Togliatti ud.

Se også:

Se også: Panisk i Rusland - nervøs i Danmark

Selv om Tvis Holstebro kun havde en femmåls-føring med i bagagen til det tredje besøg på tre år i bilbyen, 1000 km sydøst for Moskva ved floden Volgas bred, var det nok til at komme videre.

Sidste år røg Tvis Holstebro ud samme sted på reglen om udebanemål trods en ottemåls-sejr hjemme, så det var med bange anelser, at Tvis Holstebro tog af sted.

Den fraværende træner Niels Agesen, der sammen med Odenses Thomas Ørneborg er inde i billedet til at blive den næste danske dametræner i Leipzig, var i dagens anledning afløst af den tidligere sportschef John Mikkelsen. Denne kunne læne sig op af assistenttræner Pether Krautmeyer, der havde rejst sig fra sygesengen.

Med sikker hånd fik d'herrer ført Tvis Holstebro flot videre, selv om det aldrig har været nemt at spille i Rusland.

En af Tvis Holstebros to islændinge, Thorey Rose Stefansdittir blev topscorer med syv mål, mens landsholdsspillerne Mette Gravholt og Ann Grete Nørgaard hver scorede seks gange

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere